Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Recska97 kérdése:
Bi srácok! Nektek mikor volt az első alkalom sráccal, és mi történt?
Figyelt kérdés
Én most állok az első alkalom előtt (sráccalI, izgulok eléggé.. Nektek mikor volt? Mi történt? Megbántátok? Honnan ismertétek azt akivel történt? Köszönöm előre a válaszokat, és privátban is írhattok! :)2013. okt. 6. 15:54
1/8 anonim válasza:
22 voltam.
utólag nem bántam meg, nem volt szex, csak orál.
hosszas levelezés után találkoztunk, beszélgetünk ő lakásán.
ott történt meg az első orális szex.
lefeküdni nem feküdtem le vele, mert úgy alakult, hogy nagyon mások voltak az elképzelésink a jövőt illetően.
de nem bántam meg az orált, mert nagyon kiakartam már próbálni, meg hát jó érzés is volt. kölcsönös volt a dolog
2/8 anonim válasza:
"nem volt szex, csak orál"
Itt elröhögtem magam, még nem olvastam tovább. :D
én 21 voltam, én is orállal kezdtem, de az szex volt.
5/8 anonim válasza:
1 vagyok, nekem a dugás az a szex.
az orál csak kis bevezető dolog
de ha neked az orál az már szex, hát legyen :D
6/8 anonim válasza:
17 voltam, csak kölcsönös orál volt. nem bántam meg.
egy buliból ismertem.
7/8 anonim válasza:
Kölcsönös orál 14 éves koromban még. Nem bántam meg, nagyon jó volt!
8/8 anonim válasza:
17 voltam, amikor mindent megkaptam(passzív voltam ill vagyok) egy 24 éves hapsitól amit nem bántam meg, sőtt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!