Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Távkapcsolat heti egy találkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat heti egy találkozóval és hűséggel. Bevállalnátok? (fiú-fiú téma)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy életedben először vagy szerelmes és életedben először érzed, hogy viszontszeretnek.

De a távolság attól még távolság és mivel középiskolások vagytok mind a ketten, nem tudtok költözni. Marad a heti-kétheti találkozó.

Ezen kívül a feltétlen hűség nem elvárt dolog egymással szemben, mégis magától értetődő.

Bevállalnátok?

2013. szept. 30. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudnod, hogy mindketten készen álltok-e erre.

A heti egy találkozó meg nem rossz távkapcsolathoz képest, bár nem írtad le a távolságot.

2013. szept. 30. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. távolság- és embergüffő, de bevállalnám.

Középiskolás koromban volt már ilyenben részem, azért nem volt az igazi - jó ha az ember tud anyagilag függetlenedni a szülőktől.

2013. szept. 30. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én voltam középiskolás, kollégista voltam kb 100 km-re... hétvégente jártam haza... és nem voltam egyedi eset.

És akkoriban nem volt se internet, se mobiltelefon. postán leveleztünk...

És mégis voltak tartós kapcsolataink. :)

2013. szept. 30. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Másfél óra vonattal oda és ugyanennyi vissza, mindig én utazok péntek délután és szombaton jövök haza. Minden azon múlik, hogy a szüleimtől kapok-e rá pénzt és mivel elítélik a dolgot (lévén első fiúbarát), bármit hibázok (pl. rosszabb jegy a suliban), azzal büntetnek, hogy azon a hétvégén nem mehetek. Úgyhogy a heti egy találkozó az a legideálisabb eset lenne.

2013. szept. 30. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátommal is hetente egyszer találkozunk a munkája miatt, és semmi problémánk volt a feltétlen hűséggel sem. Szerintem ez még kibírható.
2013. szept. 30. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2013. szept. 30. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bevállalnám a helyedben természetesen, ha szeretitek egymást...és ezek szerint a szüleid tudják, hogy hova mész és miért?
2013. szept. 30. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
igen előbb vagy utóbb úgyis összeköltöznénk akkor meg már nem lenne baj a távolság addig meg kilehet bírni :)
2013. szept. 30. 20:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!