Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan tudom hogy biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
lányokat szeretem de fiúkra izgulok fel. Most biszex vagy meleg lennék ? Nem tudom. biszex fiúk írjanak inkább.

2013. szept. 14. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát ez bisexen hangzik.írj privit én bi vagyok.
2013. szept. 16. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát hogy most még kiváncsi vagy milyen lenne egy fiúval, de aztán lehet mire odakerülnél meggondolnád magad. Vagy utána már megbánnád. Vagy ki tudja, lehet akkor döbbennél rá, hogy meleg vagy. De amúgy amit leírtál az alapján biszex vagy.

El tudod képzelni hogy egy fiúval csókolózz, hozzábújj, fogjátok egymás kezét, összeköltözzetek, stb? mert ha igen, akkor vagy meleg. Ha csak szexuálisan vonzódsz hozzájuk akkor biszex.

2013. szept. 16. 19:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. Nem lenék egy fiúba szerelmes. Lánnyal se fiúval se voltam. Így nem tudom.
2013. szept. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!