Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hetero srác, aki kíváncsiságból szopatna egyszer egy másik srácot?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 22:34
4/17 anonim válasza:
van, de arra azért nem mondanám, hogy hetero :D
5/17 anonim válasza:
Ja, pl. vmi homót egyszer jól megszopatnék azzal, hogy azt mondom én az vagyok, elhívom találkozóra és odahívok egy rakás skinheadet.
Vicceltem, nem tennék ilyet.
Komoly válaszom: hetero szerintem nincs, max. biszex.
9/17 anonim válasza:
Én sokszor gondoltam már rá, de sose léptem meg. Illetve egyszer volt rá példa, hogy elkezdtem keresni egy srácot, de mindenki képet akart. AZT meg max a farkamról adnék. Pedig azt mondják jobbak mint a csajok, így egyszer kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!