Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban melegnek lenni! Srácok ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
BI/Meleg srácok válaszát várom, akikről nem tudják, de azért próbálnak ismerkedni. Hogy ismerkedtek így? Én pl sokszor ott bukom el az ismerkedést, hogy nem merek előre küldeni képet.2013. aug. 30. 21:02
11/11 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy sokáig chateltem egy-egy sráccal. Természetesen nem azokról az alpári témákról kell beszélgetni, hogy mekkora a farkad, aktív vagy-e vagy passzív, milyen legyen a szex, hanem komoly, normális dolgokról. Ezáltal képet kapsz arról, hogy az illető milyen EMBER, vannak-e emberi értékei, dolgozik-e tanul-e vagy egy munkakerülő senkiházi. Vagy pl... ha rögtön szexelni akar, vagy erre tesz célzásokat, akkor nem is érdemes vele foglalkozni. Fontos az is, hogy ne nagyon járjon meleg társaságba, meleg szórakozóhelyekre, mert akkor valszeg könnyebben felvállalja és többen tudhatják róla. Olyan embert keress, akinek van valami egzisztenciája, tehát hogy a pasinak ÉRDEKE legyen, hogy róla se tudja senki. Csak nem szabad megbolondulni, mert attól, hogy egy pasiról látod a képén, hogy helyes vagy tetszik neked, attól még nem kell úgy tekinteni rá, mint a világ legtökéletesebb emberére, akinek semmi hibája nincs. Nagyjából ennyi jut eszembe, de kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!