Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most lehet, hogy biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Azon törtem a fejem, hogy most sub vagy bi vagy mi is vagyok. Néha ugyanis olyan vágyaim vannak, hogy egy korombeli vagy fiatalabb (én 24 éves srác) srác kívánságát kelljen teljesítenem, mert ha nem teszem akkor mondjuk vmit csinál amit nem szeretnék. A lényeg h azért kellene csak megtennem, mert különben nagyobb gáz lenne. Így pl el kéne viselnem h a farkammal játszik. Vagy simogatnom stb. Kérlek ne bunkó válaszokat adjatok, mert így is rosszul érzem magam. Azon töröm a fejem, hogy ez mitől lehet, meg hogy jó-e ha kipróbálom. Ha kipróbálom honnan szedjek rá partnert, stb. Tisztára ki vok!2013. aug. 27. 11:30
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és ha más is érez így, írjon privátot, mert jó lenne beszélni vele. Megérteni ezt az egészet:(
2013. aug. 27. 11:33
2/9 anonim válasza:
Azt a kort már átlépted amikor a hormonok érnek szval nem azért van. Degondold végig. Szivesen csinálnád a saját nemeddel is. Ha belegondolsz és ez felizgat téged akkor lehet h ez bi. De lehet csak azért van mert kiváncsi vagy h milyen egy azonos nemmel.
18/L
3/9 A kérdező kommentje:
Én inkább azon töröm a fejem h a megalázottság érzés vonz.
2013. aug. 27. 12:05
4/9 anonim válasza:
Hát .. sajnálom ebbeb nem tudok segíteni.
5/9 anonim válasza:
nem kell szégyellned, próbáld ki jó az :D
6/9 anonim válasza:
Nem kell ezzel problémázni, találj egy srácot magadnak és legyél boldog :D Én is így teszem :P
17f
8/9 anonim válasza:
Sok verzió van, latens meleg, sub-mazo aki csak azért akarja sráccal, mert már az is "büntetés", hogy nem nővel, stb. :P De legfőkébb túlságosan unatkozol. Sok emberben vannak ilyen vágyak, próbáld ki, azt kész. :D
9/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, próbáld ki, és ne problémázz rajta egyáltalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!