Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért érzem ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
nagyon szeretném kipróbálni egy lánnyal a szexet, de valami mégis visszafog. barátom is van 2 éve. miért van ez? neketek is volt ilyen? tapasztalatok? tippek? valaki esetleg benne lenne az írjon privit. 18/l

2013. aug. 18. 03:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra hogy nem akarod megcsalni a barátodat?
2013. aug. 18. 03:12
 2/10 A kérdező kommentje:
tud róla és bele is egyezett.
2013. aug. 18. 03:17
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Akkor nem szeretitek egymást. Nem tudom mi fog vissza.
2013. aug. 18. 03:19
 4/10 A kérdező kommentje:
szeretjük egymást nagyon is... nem véletlenül vagyunk együtt két éve. nem azért akarom, hogy mindig lánnyal legyek, csak egyszeri alkalom, kipróbálás képpen. érted?
2013. aug. 18. 03:21
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
értem de leszarom
2013. aug. 18. 03:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az nem merült fel, hogy esetleg hármasban? Neked úgy nem szimpatikusabb?

Egyébként nem hiszem, hogy ezzel bármi gond lenne, engem sem zavarna ha a párom másik nővel csinálná. Az már nehezebb kérdés, hogy te miért bizonytalankodsz.

2013. aug. 18. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az számomra érdekes, hogy a csaj lehet másik csajjal, de ha a pasi akarja kipróbálni másik pasival az már fúúúj... :D (többnyire ez a hozzáállás)

Sztem mindkét részről megcsalásnak számít. Másik csajjal se olyan mintha egy tárgy lenne, pl vibrátor.

Amúgy meg kipróbálni ha ki akarod hajrá, csak a fejedben kell olyan hozzáállás, hogy neked jó legyen :) Lehet ezért idegenkedsz mert te is érzed hogy azért ez nem tuti teljesen.

Pasid is biztos kipróbálná a szexet egy bomba nővel aki az utcán mászkál, mégse teszi mert szeret és nem csal meg. Nálad is ez egy fantázia, mindenkinek van mindenféle mégse teszik meg.

De ha nem lesz pasid akkor simán próbáld csak ki, így meg jó hogy van némi visszatartó erő... hiszen akár beleegyezik akár nem, mégiscsak mással lennél együtt...

2013. aug. 18. 09:11
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat. és igaza van az utolsó commentelőnek. majd ha nem lesz pasim megteszem. de nekem mindig lesz pasim, mert úgy tervezem, hogy vele élem le az életemet :)
2013. aug. 18. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Hármasra nem gondoltatok? :) Mármint 1 F és 2 L, persze a fiú lenne a pasid...és mondjuk, hogy ne érezd Te se és Ő se megcsalásnak, ezért a másik lánnyal nem történik behatolás a pasid részéről. Bizonyára baromira élvezné így is a pasid a hármast, hogy csak Téged..., a másikkal meg mondjuk puszilgatásig és esetleg p*unci nyalásig juthatna el. Le kell fektetni a szabályokat mind a három fél részére és tuti élveznétek mind a hárman a dolgot :)

Vagy Te csak úgy gondoltad, hogy kettesben egy lánnyal?

24L

2013. aug. 18. 17:06
 10/10 A kérdező kommentje:
kipróbálás szinten
2013. aug. 18. 18:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!