Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk! Hogy volt az első szex nektek sráccal?
Figyelt kérdés
Honnan ismertétek? Hány évesek voltatok és mit csináltatok?2013. aug. 16. 09:41
1/4 anonim válasza:
16 évesen jártam gyógyúszásra. Volt egy srác aki mindig utolsónak öltözött át, de nézegette (észrevettem) a farkát mindenkinek. Az enyémet is. Egyszer elkezdtem beszélgetni vele és megbeszéltük h vmikor dumálunk, stb. Persze csak mint haverok. Aztán a talin szexes témákat feszegettünk. Megkérdezte szoptak-e már le. Mondtam, hogy nem. Így felajánlotta, hogy kipróbálhatnánk:) Hát így volt az első srác aki kielégített. Azóta is sokszor próbálok srácot találni, de sajna macerás vékony fiatal megbízható pesti srácot találni akinek egyoldalúan is ok.
3/4 anonim válasza:
egyelőre én is csak próbálkozok:D 20f
4/4 anonim válasza:
Én nem vagyok homár meg bi,ezért nem is értem,hogy mit élvez valaki azon,hogy mindenféle viszonzás nélkül lecummant valakit?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!