Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a legtöbb srác életében legalább egyszer kipróbálná a szexet egy másik sráccal, csak a társadalmi berögződések miatt nem merik ezt megtenni?
Figyelt kérdés
Mi erről a véleményetek? Te például kipróbálnád veled azonos neművel?2013. aug. 15. 22:43
11/35 anonim válasza:
Szerintem a lányok közül sokkal többen kipróbálnák, és ki is próbálják lánnyal, mint a fiúk pasival.
12/35 anonim válasza:
Egy frászt, kizárt. De te pl kipróbálnád csajjal? (remélem... :D)
13/35 anonim válasza:
Én is kipróbálnám! De csak azt, hogy én vagyok a fiú...
14/35 anonim válasza:
nincs az a marihuána mennyiség :D
15/35 anonim válasza:
Szerintem a fiatal fiú 80% kipróbálja életében legalább egyszer minimum a közös hokizást. Minden fiút érdekel kinek mekkora, mennyi idő alatt élvez el, s.t.b. Srácok ezt be kell vallani. ;)
16/35 anonim válasza:
MI?!
Miért akarna a legtöbb férfi egy másik férfi társasága közben ilyen tevékenységet végezni?!
Mivel bővítené az életem egy ilyen meleg esemény?!
17/35 anonim válasza:
1, a választ tinédzser korú fiúkra értettem (bent is van a válaszomban), de a felnőttek min. 50%-ban is bent van ez a kíváncsiság
2, nehogy már téged nem érdekel(t) pl. kinek mekkora
3, kiváncsiságból pl.
18/35 anonim válasza:
4, ettől még nem lennél (vagy) meleg
19/35 ftf1983 válasza:
Biztos, hogy sok srác fantáziál arról, hogy milyen lehet egy másik sráccal, de a többségnél ez megmarad fantázia, de van aki kipróbálja és itt most nem a meleg srácokról beszélek.
20/35 anonim válasza:
15-ös van akit ez izgat. Sokunkat soha nem érdekelt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!