Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
ez szerintem csak kíváncsiság. akkor lehet bisexualitásról beszélni,ha 1:kipróbáltad,2:és tóvábbra is vágyszrá.
elnyomható e? egyén függő. ezt tényleg csak az tudja aki benne van.
én annó azt mondtam "egyszer élünk mindent ki kell próbálni" és utána "kíváncsiságom" megmaradt,de akkor tudtam,hogy nem az vagyok aki voltam,és ez nem kíváncsiság.
Ha úgy érzed, hogy érdekel, hogy milyen lehet fiúval, akkor próbáld ki, veszíteni valód nincs. Utána majd tiszta fejjel ráérsz eldönteni hogy kihez vonzódsz. "Inkább bánjam meg azt, hogy megtettem, mint azt, hogy nem." Elnyomni az ilyet szerintem nem érdemes, legfeljebb csak mások elől eltitkolni. Ha elnyomod az érzéseid, azzal csak magadat csapod be, miközben lehet, hogy pont a boldogságod kulcsát zárod el magad elől.
Nekem mondjuk nem kellett kipróbálnom ehhez, mert egy ideje már nagyjából tisztáztam magamban, hogy ami bennem van, az nem csak puszta kíváncsiság. Habár most inkább a fiúkhoz vonzódom, nem szeretem magam beskatulyázni sem melegként, sem biszexuálisként, mert lehet, hogy egyszer majd lesz egy lány/nő az életemben, akivel boldogabb leszek, mint valaha. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!