Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mazo srácok! Mit élveztek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazo srácok! Mit élveztek a szerepben? Fiúnak is lennétek mazok?

Figyelt kérdés
Próbálom megérteni a mazo vágyakat, mert számomra hihetetlen, ha vki elviseli, hogy pofozzák, alázzák, stb. Viszont a DOMINÁNS oldal vmiért vonz, de nőt nem tudnék megalázni. Az valahogy nekem nem férne bele.

2013. júl. 31. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:

1-2 lazább pofont szeretek, adni és kapni is, néha kicsit komolyabb dolgokat is, na de mazochista aztán távolról sem vagyok. Nem is tudom elképzelni, hogy mit élveznék azon, hogy ha egy ostornyél lógna ki a seggemből. Valószínűleg semmit.

Fiúval meg aztán végképp nem csinálnék ilyesmit - az valahogy nekem nem férne bele.

2013. júl. 31. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Hihetetlen figura vagy..
2013. aug. 1. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A mazó vonal képviselőit én sem értem és nem túl beszédesek (vagy én kérdezek rosszúl).

A DOM teljesen nyilván való:uralkodási vágy kiélése.

Nme vagyok dom,de tudnék az lenni (ha kérné a valakim)

pasit,nőt egyaránt ütök-alázok,de csak egy pontig.Ahol már nekem roszul esne a dolog leállok (mert van bennem enberség),illetve a kontrol szónál.

2013. aug. 2. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó: a sub szerep is teljesen nyilvánvaló
2013. aug. 2. 01:20
 5/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

pont nem eről szól a kérdés is.

2013. aug. 2. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen :) 18 f hát nem tudom még nem próbáltam de amikor fantáziálok róla mindig bizsergést érzek magamban :$
2013. aug. 12. 15:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!