Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz biszex lányt találni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__462..
Egy "koszonom szepen" es egy zold kez eleg is lesz!
Én is inkább biszexnek vallanám magam,de én se tudom,hogy melyik lány lenne benne ebbe a kipróbálásba.Amúgy én is azt hallottam,hogy viszonylag sok a bi lány csak nem merik felvállalni,ahogy én sem :)
Maximum buliba lehet,mert ott egy kis pia hatására a legtöbb csaj kapható a smárolásra.
dehogy nem szaladgálnak,csak mivel a csajok visszafogottak,szépek,szendék,stb... nem valljákbe.
ég itt is találhatsz magadnak csajt.
Egy női érintés más mint egy férfié.. :D Talán azért mert egy nő ismeri a saját testét (legyen az leszbi vagy biszex) és így tudja,hogyan kell érinteni egy másik nőt. És most nem a divat leszbikről beszélek.. :P
Ha ez nem csak hóbort nálad,mint sok nőnél,akik mostanában harmadiknak keresnek beugrott,keres nyugodtan..max csak beszélgetünk.. de semmi nem kötelező.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!