Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért olyan nehéz biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masztimanci kérdése:

Miért olyan nehéz biszex lányt találni?

Figyelt kérdés
Hetero lány vagyok,de kipróbálnám milyen egy lánnyal...Olyan biszex lánnyal,aki tapasztalt és szívesen bevezetne engem ebbe a dologba.De ilyen lányok nem szaladgálnak csak úgy az utcán...

2013. júl. 24. 02:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__462..

Egy "koszonom szepen" es egy zold kez eleg is lesz!

2013. júl. 24. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Én is inkább biszexnek vallanám magam,de én se tudom,hogy melyik lány lenne benne ebbe a kipróbálásba.Amúgy én is azt hallottam,hogy viszonylag sok a bi lány csak nem merik felvállalni,ahogy én sem :)

Maximum buliba lehet,mert ott egy kis pia hatására a legtöbb csaj kapható a smárolásra.

2013. júl. 24. 12:22
 23/26 anonim ***** válasza:
52%

dehogy nem szaladgálnak,csak mivel a csajok visszafogottak,szépek,szendék,stb... nem valljákbe.

ég itt is találhatsz magadnak csajt.

2013. júl. 24. 14:40
 24/26 Kismocsok01 válasza:

Egy női érintés más mint egy férfié.. :D Talán azért mert egy nő ismeri a saját testét (legyen az leszbi vagy biszex) és így tudja,hogyan kell érinteni egy másik nőt. És most nem a divat leszbikről beszélek.. :P

Ha ez nem csak hóbort nálad,mint sok nőnél,akik mostanában harmadiknak keresnek beugrott,keres nyugodtan..max csak beszélgetünk.. de semmi nem kötelező.. ;)

2013. júl. 25. 09:57
 25/26 anonim ***** válasza:
ha akarsz írj, privit ;)
2013. júl. 25. 16:02
 26/26 A kérdező kommentje:
Írnék privit,de telóról netezek,és nem bírom megnyitni az üzeneteket,valamiért nem engedi megnézni... :( esetleg e-mail?
2013. júl. 25. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!