Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek bisexuális pasival?
"Ezek a dolgok rád, meg arra a személyre tartoznak, akikkel űzted."
Meg a partneremre.....bár mondjuk ez nem aktuális
mint látom nem igazán fogadnák el...
Szia!
Én igen engem izgatna az hogy a pasimat a szemem láttára dugják meg, és még én is részt vennék benne.
Nem, az aktuális barátnődnek semmi köze a múltadhoz azon kívül, hogy lemészároltad az előző partnereidet, vagy összeszedtél valami nemi úton terjedő bizbaszt és épp tervezed neki továbbadni. Ő sem nyit neked azzal, hogy az exével kipróbálták az anális szexet vagy a strapont.
Lehet erről tájékoztatni, de hogy ezzel kezdj és ilyen ész nélkül...
ma 22:46
Kinek van ehhez köze,ha nem a páromnak?
Mivel sokáig benne voltam ebben a dologban,lehet előbb útóbb megtudná (még mindig sok a meleg,bi barátom)
Utána meg dobna,mert nem mondtam a kapcsolat elején??
ez szerintem alapvető nyitottság kérdése.
Pl barátnőmet ez nem zavarná (nem én vagyok ilyen), mert az egyik legjobb barátnője is csajjal él együtt évek óta, hiába nem leszbi, de a lányba szerelmes. A szerelem már csak ilyen.
És sok csaj próbálkozott már másik lánnyal, akár csók, petting, vagy több. Szerintem azok sem hordanának le. Ha meg igen akkor ott a kétszínűség játszik, hogy nekik szabad, de neked nem.
És lehet, hogy így neten anonym módon mindenki lehurrog, de életben, ha ismernek, biztos más reagálást kapsz.
elég perverz vagyok,hogy igent mondjak. mondjuk (biztos ?) van olyan része egy kapcsolatnak ahol ez számít,de miaz a rész? És,ha olyan a srác akkor ettől nem lessz a szememben nőies,vagy férfiatlan.
Ismerek egy bi srácot,és gyakorlatilag ő a legférfiasabb férfi akit ismerek (nem tudom,hogy ő kicsida/micsoda ha fiúval van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!