Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok! Összejönnétek bisexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek bisexuális pasival?

Figyelt kérdés
Úgy hogy nem hazudik,felválalja a múltját,tehát hogy volt szexuális kapcsolata,amiben ő volt a passzív fél,tehát őt dugták.....?

2013. júl. 11. 22:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Ezek a dolgok rád, meg arra a személyre tartoznak, akikkel űzted."

Meg a partneremre.....bár mondjuk ez nem aktuális

mint látom nem igazán fogadnák el...

2013. júl. 11. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én igen engem izgatna az hogy a pasimat a szemem láttára dugják meg, és még én is részt vennék benne.

2013. júl. 11. 22:32
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem, az aktuális barátnődnek semmi köze a múltadhoz azon kívül, hogy lemészároltad az előző partnereidet, vagy összeszedtél valami nemi úton terjedő bizbaszt és épp tervezed neki továbbadni. Ő sem nyit neked azzal, hogy az exével kipróbálták az anális szexet vagy a strapont.

Lehet erről tájékoztatni, de hogy ezzel kezdj és ilyen ész nélkül...

2013. júl. 11. 22:46
 14/21 A kérdező kommentje:

ma 22:46

Kinek van ehhez köze,ha nem a páromnak?

Mivel sokáig benne voltam ebben a dologban,lehet előbb útóbb megtudná (még mindig sok a meleg,bi barátom)

Utána meg dobna,mert nem mondtam a kapcsolat elején??

2013. júl. 11. 23:05
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha emiatt dob, akkor most mennyivel vagy közelebb egy jó kapcsolathoz? De mint mondtam, lehet közölni, de elég akkor, mikor már kezd komolyabbra fordulni a dolog, ismer valamennyire és nem csak ez alapján ítél meg.
2013. júl. 11. 23:23
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
ha épp nem sexelsz pasikkal akkor semmi köze hozzá.A multam jelentősége,hogy mult(volt-nincs).egyszer a jelenlegi(alakuló) csaj is lesz mult(őt is "kibeszélitek" majd a pasiddal/csajoddal)
2013. júl. 12. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

ez szerintem alapvető nyitottság kérdése.

Pl barátnőmet ez nem zavarná (nem én vagyok ilyen), mert az egyik legjobb barátnője is csajjal él együtt évek óta, hiába nem leszbi, de a lányba szerelmes. A szerelem már csak ilyen.

És sok csaj próbálkozott már másik lánnyal, akár csók, petting, vagy több. Szerintem azok sem hordanának le. Ha meg igen akkor ott a kétszínűség játszik, hogy nekik szabad, de neked nem.

És lehet, hogy így neten anonym módon mindenki lehurrog, de életben, ha ismernek, biztos más reagálást kapsz.

2013. júl. 12. 12:35
 18/21 anonim ***** válasza:
en igen :) 15/L
2013. júl. 14. 12:38
 19/21 anonim ***** válasza:

elég perverz vagyok,hogy igent mondjak. mondjuk (biztos ?) van olyan része egy kapcsolatnak ahol ez számít,de miaz a rész? És,ha olyan a srác akkor ettől nem lessz a szememben nőies,vagy férfiatlan.

Ismerek egy bi srácot,és gyakorlatilag ő a legférfiasabb férfi akit ismerek (nem tudom,hogy ő kicsida/micsoda ha fiúval van).

2013. júl. 15. 00:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon is benne lennék! :D
2013. aug. 25. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!