Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális huszonéves sráckén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális huszonéves srácként van esélyem a 20 év alattiaknál?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy titkos szexhavert találni, de fiatalabbat:)

2013. júl. 10. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
szerintem millió jelentkezőt fogsz találni ha felmész társkeresőkre.
2013. júl. 10. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Valaki írja már meg nekem miért jó az ha valaki b*zi vagy miért lett mostanában divat a megkérdőjelezhetően férfias külső! Komolyan nem vágom! -.-"
2013. júl. 10. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre vannak megfelelőbb oldalak is. Van esélyed egyévként, de mindenki nyomja ezt a "titkosilonka" stílust, ahogy látom te is. Ahm, majd 30-40 év múlva sikerrel jársz.
2013. júl. 10. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*egyébként
2013. júl. 10. 14:13
 5/9 moonlightsentinel ***** válasza:
Rohadtul egyetértek a #3-mal. Döntsd el, mit akarsz.
2013. júl. 10. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen van!Jómagam 30-as bi vagyok, és tapadnak rám a fiatal skacok akik a férfias pasikra buknak. Anno én is az idősebbekre buktam tizenévesen.

34 f

2013. júl. 10. 18:58
 7/9 A kérdező kommentje:
De én vékony vagyok nagyon:(
2013. júl. 10. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:

20 év alattiak? Mi a minimum korhatár? 20 alatt vagyok, és van nem egy huszon éves, akivel ilyen alkalmira összejönnék. Meg sok idősebb pasi bukik a fiatalabbakra, ahogy észreveszem, szóval nem is lenne nehéz. Írj privit, és küldj egy képet, és elmondom h mi a helyzet.

Egy bi srác

2013. júl. 12. 18:04
 9/9 anonim válasza:
Küldj egy üzit :$
2013. okt. 1. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!