Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a biszex férjeknek?
Figyelt kérdés
Hogy tűritek?
Hogy oldjátok meg a másik nem iránti vonzalmat?
Vállaltok e gyermeket?
Milyen a szex?
Ki hogy áll hozzátok?
2013. júl. 7. 20:08
1/2 anonim válasza:
mióta férjem,nem pasizik.
amíg csak jártunk addig a fiús dolgokat 3sex formájában oldottukmeg.
A 2.gyerek van útban.
A sex jó.
Nem tudom,hogy ki tudja,illetve mennyit tud,és nem is érdekel,perpillanat nem ez a leg fontosabb.(nem mintha amúgy bárkinek köze elenne a hálónkhoz.)
Nagyon bízom benne,hogy sosem a jutok oda,hogy valakiről a sexualitása alapján,hozok/mondok véleményt.Én az EMBERT probálom megismerni.
27/N
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy ezt olvastam.
Szerintem igazi kincs vagy a párodnak.
2013. júl. 8. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!