Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel jobb a szex, lányok?
Férfival vagy nővel? Olyan nőknek a véleményére lennék kíváncsi, akik "biszexuális orientációval rendelkeznek"
Egy lány.
ÉN EGY TENGERIMALAC VAGYOK
18/tengerimalac
tök jó:)
-.-
a csajok figyelmesebbek. Jobban érdekli őket,h te is élvezd. Plusz ugye azzal szoktak problémák lenni,h a pasi nem akar előjátékot a csaj meg igen. 2 csajnál ugye ez nincs :D
de am mivel hetero vagyok a pasik a jobbak :D
Azzal, akihez jobban vonzódsz.
Szerintem azért értelmetlen a kérdés, mert egyrészt ahány lány, ahány fiú annyiféle - de még, ha csak eggyel fekszel le sem mindig egyforma. Sõt, ha én azt mondom neked, hogy xy oltári az ágyban, nem biztos, hogy neked is az lesz. Azt meg, hogy te a férfakhoz vonzódsz inkább vagy a nõkhöz, csak te tudod. Hiába hozzuk itt ki neked akármelyik nemet - vagy akár egy személyt - szvazással gyõztesnek, ha téged õ hidegen hagy.
Tudod mit? Egyszer próbáld ki a szexet olyannal, akibe szerelems vagy - na, az utolhérhetelen élmény.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!