Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom leszopott egy fiút és fordítva. Ráadásul valami betegséget el is kapott tőle. Elhiggyem neki, hogy többet nem fog előfordulni, vagy a biszexuálisak kívánják ezt a fajta örömöt is?
Hát akkor neki már lejátszhatod ezt a számot magára ismer
"Dobnom kéne?"
Ja hogy ez még kérdés......?
Nekem annyi is elég lenne a lapáthoz,hogy más pasik farka
kajtat a szájában,ráadásul a kapcsolatunk alatt.....
"Elhiggyem neki, hogy többet nem fog előfordulni,"
Ha ennyire hülye vagy,felőlem higgyed!
De ne csodálkozz,ha előbb utóbb rád is rád akad tőle vmi jó kis nemi betegség....nem hinném hogy gumiban oboázott a barátod.....
Egyéntől függ hogy mennyire tudja elnyomni a másik oldalt.Biztos hogy benne marad a biszexualitás,ha elfogadod ha nem.Viszont később ha akarod könnyebben rá tudod majd beszélni ha két sráccal akarsz lenni.
Persze én azt tapasztaltam hogy a legtöbb csaj ezt nem tűri.Neked tulajdonképpen az a baj hogy megcsalt vagy az hogy szopott. Mert betegséget a heterok is haza tudnak hurcolni ez nem csak a biszexeknél van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!