Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretem a yuri-kat akkor tuti van bennem leszbikus hajlam?
Lány és lány közötti szerelemről szóló anime(japán rajfilmsorozat) vagy manga(japán képregény) ami nem tisztázott, hogy feltétlen tartalmaz e szexet vagy sem :)
De vannak szexuális tartalmú animék és mangák.
tuti van xD mindenkinél így kezdődik xD (már aki néz animét)
tulajdonképpen berágja magát az ember agyába a gondolat, hogy milyen lehet. milyen lehet ha nem is lefeküdni csak szerelmesnek lenni egy lányba. hát igen... olvass mangát is, na az még rátesz vagy 3 lapáttal :D
egyébként, nem feltétlenül... szereted a yaoit is? mondjuk van a két dolog között egy szakadék...
a yaoit lányoknak készítik, ahogyan a yurit is, hiszen egy fiút nemérdekli túlságosan két lány szerelme, inkább csak két lány meztelenül xD
amúgy, mennyi idős vagy? mióta nézel ilyesmit? a yaoirol tértél át, vagy ezzel kezdted?? én spec yapi fan voltam, aztán csak yuri most meg olyanmindegy nekem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!