Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekkel ezelőtt elkezdtek érdekelni a lányok is. De ahogy telik az idő a lányok jobban a fiúk kevésbé érdekelnek. Lehet hogy a végén leszbikus leszek?
és ha igen, akkor mi van? :) állítólag a nők születetten biszexuálisak nem beszélve arról, hogy a lány-lány kapcsolatok megítélése még mindig sokkal pozitívabb, mint két fiú szerelme. szerintem nincs félnivalód. ha elfogadod magad,akkor teljesen mindegy,hogy melyik nem képviselője mellett teljesedsz ki. én boldog kapcsolatban élek egy fiúval, de alapvetően megnézem a lányokat éss okukat vonzónak találom..és volt is dolgom velük az életem során, de nem hiszem, hogy ez hiba lenne.
L/22
én sok olyan leszbikus ismerek, aki először biszexnek gondolta magát, de ők általában az első vagy max első kettő pasival való szex után rájöttek, hogy ez nekik nem pálya
de mivel én azt szűröm le a szavaidból, hogy neked eddig pasikkal volt kapcsolatod, tehát folyamatos szexuális életed is, nem hiszem, hogy leszbikus leszel
de persze olyan is van, hogy valaki elválik a férjétől mert rájön hogy ő leszbikus....
szóval fene se tudja, ezt neked kell érezned
ha nem tudod elképzelni, hogy nővel járj, élj, akkor nem hiszem, hogy leszbi lennél :)
19/Leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!