Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok ilyen sok leszbikus/b*zi meg biszex Magyarországon?
LOL, hol élsz Magyarországon belül, oda költözöm én is :)
Egyébként ez van, Nyugat-Európában ez már teljes mértékben elfogadott, mindennapi dolog. Előbb-utóbb megszokják a magyarok is.
Nem tudom, ki küldözget ilyesmit privátban, de azt el tudom képzelni, miért. Kezdjük talán a sértő szóhasználatoddal, amit nem véletlenül tiltanak az oldalon?
A tolerancia, az altruizmus alapvető társadalomformáló tényezők. Az intolerancia, a kirekesztés, a rosszindulat alapvetően társadalomellenes magatartásformákat generál. Az intoleranciát ezért nem kell tolerálni.
Nem kellene ennyire rettegned a magadban lappangó homoszexualitástól!
Fogadd el, ezt adta a természet számodra.
Igaz a népi bölcsesség, amitől irtózol és arról beszélsz azt önmagadban gyűlölöd.
Ha angolul tudsz akkor egy link erről:
Így van, minden ember arra a fogára teszi a nyelvét, amelyik a legjobban fáj.
És az emberek azért veszik ezt normálisnak, mert a melegek is ugyanolyan normálisak, mint a heterok.
A mi környékünkön nem igazán vettem észre.
De lehet hogy vak vagyok,nem csak biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!