Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti megtennétek?
Ha egy férfi megkérne titeket ,hogy elégítsétek ki ,cserébe vesz valamit nektek a boltból.
Engem pl mostanában nagyon foglalkoztat ez az ötlet :D Mármint ,hogy nekem venne valami ezért ,18/F.
csak normális hozzászólásokat várok!
1.NEM vagyok buzera
2."boltból" ,Esetleg Porche márkakereskedésből
Egy hetero nem tenné meg semmi pénzért. Én sem.
Bi vagy homo srácok lehet, de a "cserébe veszek neked valamit" az annyi, mint pénzért szexelni, ami sokaknál elvi akadályt jelentene, joggal, merthogy kb. ez a prostitúció definíciója.
Ha inkább kölcsönösséget ajánlasz fel nekik, több esélyed van... (miután már tisztáztátok, hogy az illető nem hetero)
Ha így egyenesen akarod feltenni ezt a kérdést, 10-ből 9 ember színtiszta hetero, onnan szép választ nem fogsz kapni, pofont viszont lehet.
A saját testi épséged érdekében kérlek ne így próbáld megtalálni a szexuális vágyaid kiteljesedését. Vannak fórumok erre, ahol sem magadat, sem másokat nem hozol nagyon ciki szituba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!