Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki biszexuális, akkor megengedett hogy a párja mellett néha tegyen egy kis kitérőt a saját neméhez?
Ti elfogadnátok hogy ha a párotok biszex lenne,és néha
szüksége lenne rá,hogy a saját nemével is létesítsen szexuális kapcsolatot....nemrég olvastam egy kérést,sok olyan válasz jött ezzel a témával kapcsolatban,miszerint ez teljesen normális,például egy biszex családapuka ezt írta:
"Én a volt barátom gyerekének lettem a keresztapja, miközben a neje tudja, hogy sokáig voltunk jóbarátok - de azt nem, hogy időnként még most is a barátság mellett extrákkal is kényeztetjük egymást.
Lehet pfujolni, de ha titokban tartjuk, a neje soha nem jött volna rá. Ő (bolond) egy őszinteségi rohamában elmondta neki, onnan útált engem, majd megbékült, -- mégegyszer nem követjük el a hibát.
Ne félj kislány, a BI pasi barátod soha nem akar téged otthagyni és soha nem fogja a barátját választani, mert a BI pasik csak "csemegéznek" időnként ----- ahogy a BI csajok is (sokkal többen, mint a fiúk) csak játszanak a barátnőjükkel. Érdekes, AZ szinte megszokott a fiatal lányok között -, akkor miért olyan nagy dolog?"
Az említett kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
marhára nem úgyanolyan,egy szőke ugyan azt tudja nyujtani az ágyban mint egy barna,csak más a látvány.
Egy nő nem tudja ugyan azt az élményt nyujtani mint egy pasi.
ma 00:45
egyszerű
el kell dönteni hogy melyik.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!