Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, Nők! Nagyon érdekel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Nagyon érdekel a véleményetek erről az állításról veletek kapcsolatban. Mennyi igaz ebből?

Figyelt kérdés

Egy jó lánybarátom azt állítja, hogy minden nő biszexuális. Csak nem merik felvállalni. Állítása szerint egy leszbikus nő bármelyik heteroszexuális nőt képes elcsábítani. További érvei:a legtöbb csaj smárol poénból, kíváncsiságból más lányokkal későbbi megbánás nélkül, míg a férfiak egyáltalán nem tesznek ilyet, de ha mégis kellemetlenül/rosszul érzik magukat.

Ő maga szexelne más lányokkal, de szerelmet egy iránt sem lenne képes érezni, csakis kizárólag férfiak iránt.

Én úgy vagyok vele hogy ő ilyen, de ettől még nem kellene általánosítani.

16/f

2013. máj. 2. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 19éves korom előtt csak pasikkal jártam, előtte még csak gondolni se mertem volna lányra, nem is smároltam egy lánnyal se... aztán mégis csak bevallottam magamnak hogy a nők érdekelnek, mivel a pasik nem izgattak fel...aztán azóta a nők érdekelnek :) És sokkal jobbak is mint a pasik, de ettől függetlenül szerintem nem minden nő biszexuális...sok van, ez tény.. de azért akad kivétel.. Mondjuk nem bánnám néha ha egy-két heteró csaj bi lenne, de hát nem azok.. :D

21L

2013. máj. 2. 23:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Engem nem bírna elcsábítani egy leszbikus nő sem, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem vonzódom szexuálisan a saját nememhez. Nincs semmi bajom sem a leszbikusokkal, sem a biszexekkel, de ha egyszer nem vonzanak testileg, akkor mégis minek csókolóznék vagy feküdnék le velük?

27/L

2013. máj. 2. 23:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Vhol olvastam egy olyan kutatási eredményt, miszerint a nők 70-80%-ában benne van a biszexuális hajlam, de ez nem jelent egyet azzal, hogy mind ki is éli. A legtöbben talán egész életükben nem is szembesülnek ezzel.

Saját példámból kiindulva elfogadom ezt az állítást, biszex nő vagyok, van egy jó barátnőm (és bejön), aki heteró, van barátja, mégis szinte biztos vagyok benne, hogy a barátnőmben is fel lehetne ébreszteni a mélyen nyugvó biszexet.

De ilyet nem teszek, mert egy jó barátságot semmi pénzért és semmiért nem rúgnék fel. Szeretem, ha a környezetemben élők kiegyensúlyozottak, nincsenek drámák. A barátnőm és a barátja pedig aranyosak együtt, ergo ha lenne is biszex hajlam benne (márpedig ebben biztos vagyok, ismerem), akkor sem tennék tönkre semmit. Sem az ő kapcsolatukat, sem a mi barátságunkat.

És különben is azt vallom, hogy zsák a foltját... vagyis nem áll szándékomban heteró (vagy magukat annak gondoló) nőket elcsábítani. :D

2013. máj. 3. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a 20-30%-ban vagyok!
2013. máj. 3. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha poénból, gyakorlásból smárol, az szerintem nem biszexualitás, főleg ha nem éreznek iránta szerelmet, vagy valami izgalmat. Biszexualitás az, amikor szerelmes is vagy a saját nemed egyedébe.:)

Én nem tudom többi nő társamnál ez hogy van, de szerintem ugyanolyan gyakori a női biszex mint a férfi, csak lányok szeretnek ezzel felvágni, "divatkodni" hogy ők már kipróbálták a saját nemükkel. Meg lányok körében úgy vettem észre sokkal elfogadottabb a biszexualitás mint férfiaknál.

2013. máj. 4. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:
nemnemnemnem!vannak megrögzötten leszbiutáló nők!na most próbálj egy olyat elcsábítani!nállam a csók az még oké,de több már nekem nem fér bele..szal egy mini hajlam a TÖBBSÉGBEN talán 60-70%ban,de a többit vasvillával se lehetne a lányokhoz kergetni :D
2013. máj. 17. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Igazad van.
2022. jan. 3. 13:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!