Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha 21 évesen szűz vagyok, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 21 évesen szűz vagyok, az befolyásolja azt, hogy egyre erősebb bisex hajlamom van?

Figyelt kérdés
Egyre többet gondolok a fiúkkal történő együttléten, szorosabb barátságon, de attól félek, hogy ez csak azért van, mert elég régóta nem szexeltem :D. Mennyire érdemes engedi ezeknek a hajlamoknak, amíg nem feküdtem le nővel? Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár? Köszönöm

2013. ápr. 25. 00:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
De fordítva is, hogy 21 évesen szűz vagy a biszex hajlamod miatt is lehet.
2013. máj. 5. 03:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Csináld ne gondolkodj csak a védekezésen!!!

Majd kiderül mi jön be.

2013. máj. 5. 03:53
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
16 lany vagyok es szuz, es nekem is elegge megvan a bisex hajlamom. En is gondoltam arra h a sexhiany vagy hasonlo miatt, de nem aggodok miatta teljes mertekben tamogatom a homosexualisokat, nem zavar h az vagyok valamenynyire, szerintem nem erdemes ellenallni. De azert ne felejtsd el teljesen a lanyokat;)
2013. máj. 8. 16:26
 24/24 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
Gyerek koromban is néztem a srácokat kis gatyában és hála istennek ki is tudtam próbálni,nagyon élveztük egymást és alig vártuk hogy újra meg újra csináljuk,persze titokban ami még jobbá tette!Most pár kapcsolatban ugyan úgy vágyom rá!40f,bi
2023. dec. 27. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!