Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor biszex vagyok? Szerintetek?
voltál már nővel :?
ha nem akkor nem vagy az
ha igen akkor az vagy.
Én fiúban ismertem ilyet. Tehát pont ez, csak fordítva. Taszította a női test, beleszeretni viszont csak nőkbe tudott, arc alapján. Akkor már "elfogadta" a testét, bár szexuális vonzalmat akkor sem gyakorolt rá a cici, punci.
Szex terén talán inkább a férfitestre volt, lett volna fogékony, de beleszeretni nem tudott férfiba. Azt gondoltam, latens meleg, de ez így egy az egyben nem volt igaz, sőt, a biszex sem.
Ő is "dugást" tudott férfiakkal elképzelni. A helyzetet bonyolítandó- gyakran "nőnek" képzelte magát.
Párkapcsolatot viszont csak és kizárólag nőkkel, akikbe az arcuk, személyiségük alapján szeretett bele.
Mintha két, puzzle, mozaik szerű éne lett volna, totál különböző, de egymásból magyarázható, kapcsolódási pontokkal.
Az ő problémáját megoldotta volna, ha átértékeli önmagában a férfi, női szerepeket, és úgy, ahhoz keres egy olyan "nőies nőt" magának, akitől megkaphatott volna mindent, de ez nem ment számára.
Igazából te pontosan tudod, hogy mit érzel. Akkor miért kell, hogy mi beskatulyázzunk? Ez semmin nem fog változtatni, inkább örülj neki, hogy tudod ki vagy.
Van aki úgy gondolja, hogy ha szexuális vonzalmat érzel azonos nemű iránt, akkor már biszex vagy, de van aki szerint az nem elég, hanem az kell, hogy bele is tudjon szeretni. Wikipédia szerint pedig vagy-vagy alapon, mindkét esetben az vagy.
Egyáltalán voltál már, vagy tervezel lánnyal együtt lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!