Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ugye nem vagyok leszbikus se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok leszbikus se biszex?

Figyelt kérdés
Évekig a fiúkat szerettem,de nem nagyon volt kapcsolatom.Aztán most nyáron szerelmes lettem egy leszbikus lányba(kolléganőm), el képzeltem vele az életem azt szerettem volna,hogy együtt éljünk.Aztán elkezdett mással flörtölni,ki..szett velem így kiszerettem belőle,de a lányok felé húztam utána több lány is tetszett...Majd egy kis idő után(most télen)össze jöttem egy sráccal majd szakítottunk,a lánnyal újra egy munkahelyen dolgoztunk és megint bele szerettem viszonzatlanul.Nagyon fájt ez nekem rengeteget sírtam miatta.Több srácnak is tetszettem akkor,de nekem ő kellett volna.Miután elmúlt az iránta érzett szeretetem megint a fiúk felé kezdtem húzni egyértelműen ,viszont a kapcsolataim velük nem akar sehogy sem össze jönni... :( Megfordult a fejemben h miért van ez...

2013. febr. 9. 00:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10-es:a fiúkban milliószor többet csalódtam...de lehet van benne vmi,h egyikből menekülök a másikba...
2013. febr. 9. 02:00
 12/22 anonim ***** válasza:
28%

Ennek a kérdésnek a kapcsán mondanám, hogy nem vagyok homofób, de csak azokat az embereket tudom meleg, vagy leszbikus, vagy Bí szexnek elfogadni, akik kilépnek a nyilvánosság elé és vállalják a másságukat. Ha nem, akkor azok az életük során egyfolytában hazugságok tömkelegére Kényszerülnek. Sajnálom őket.

Az, hogy Te néha lányba , néha fiúba szeretsz, majd a fiúkhoz húzol. még nem jelenti, hogy nem szereted a lányokat, csak vagy megtartoztatod magad, vagy nincs partnered. A válaszom az, hogy Leszbikus vagy a javából.

2013. febr. 9. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
több mint valószínű, hogy biszexuális vagy. Voltál már esetleg intimebb kapcsolatba lánnyal? mert ha igen és élvezted akkor nem kérdés. Viszont leszbikusnak biztos nem vagy leszbikus ha a pasik is szóba jönnek. Ha az a csaj meg kicseszett Veled, ne foglalkozz vele többet, nem érdemli meg... Sok szerencsét, bármelyik nemnél is kötsz ki végül :)
2013. febr. 9. 12:38
 14/22 anonim válasza:
27%

ne akard besorolni magad ilyen skatulyákba.

ha jól esik lányokkal is szeretkezni, akkor ne fogd vissza magad. mit nem adnék érte, ha a barátnőm is bi lenne ?!!!

2013. febr. 9. 12:55
 15/22 A kérdező kommentje:

naygon köszönöm a válaszokat! :)

12-es:Neked is köszönöm! :) amint írtam nekem azért is nehéz,mert a környzetem extrán konzervítív.azzal meg h lszbi vagyok a javából kicsit megijesztettél...:( ezt mire alapozod,h leszbi és nem bi?

13-as:igen volt intimebb kapcs.om lánnyal,de csak nagyon kis dolgok voltak,de volt amit nagyon élveztem.

köszönöm szépen a bíztatást! :)

2013. febr. 9. 16:00
 16/22 anonim ***** válasza:
21%

Ez csak az én külön véleményem! Szerintem nem létezik a BI fogalom. Ezt csak azok találták ki, akik a saját nemükhöz vonzódnak és ezáltal tompítani lehet az élét a melegségüknek, vagy a leszbikusságuknak. Nincs bajom velük, mert nem ítélem el őket. A saját elhatározásukból, és a sorsuk hozta, hogy ilyenek legyenek. Az, hogy a másik nemmel is simán szexkapcsolatot tudnak létesíteni, az számukra csak egy adottság. De amint házasságban élnek, és a környezetük, mint amint nálad is elég konzervatív, rögtön hazugságba kényszeríti őket. Erre értettem, hogy sajnállak. Mihelyt kilép az anonimitásból nem kell hazudni senkinek, főleg a házastársának. Mert azt mindenki értheti, hogy előtte is titkolni kell. Ha nem teszi, akkor

Fennállaz a veszély, hogy nagy valószínűség szerint szakít veled a párod. Ha ezt el akarod kerülni, hazudnod kell egy életen át annak, akivel éled az életedet.

Egymás után buknak le házas, családos emberek, akik a saját nemükhöz vonzódnak, csak titokban tartották. Képzeld el a feleség, vagy a férj megdöbbenését.

Csak erre gondoltam, és nem ítélkeztem.

2013. febr. 9. 19:27
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
De egyáltalán miért ennyire fontos neked, hogy mi ismeretlenek milyen címkét ragasztunk rád? Nem ez a lényeg... Ha azt mondom, hogy szerintem hetero vagy, akkor megnyugszol, pedig semmi sem változik meg. Attól még ugyanúgy fogsz érezni. Azt pedig, hogy mit érzel csak te tudod igazán.
2013. febr. 9. 19:36
 18/22 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló:Értem,köszönöm szépen,h kifejtetted a véleményed. :)
2013. febr. 9. 22:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, valamelyik biztos vagy, ha szerelmes voltál nőbe.
2013. febr. 10. 16:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy tényleg csak azt szeretnéd,hogy szeressen valaki, és ezt egy lánytól jobban érzed..mármint a lányok többször,jobban kifejezik a szeretetüket általában..érzékenyebbek..

persze,ha szexuálisan is vonzódsz hozzá,akkor gondolom bi..

2013. febr. 11. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!