Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok leszbikus se biszex?
Ennek a kérdésnek a kapcsán mondanám, hogy nem vagyok homofób, de csak azokat az embereket tudom meleg, vagy leszbikus, vagy Bí szexnek elfogadni, akik kilépnek a nyilvánosság elé és vállalják a másságukat. Ha nem, akkor azok az életük során egyfolytában hazugságok tömkelegére Kényszerülnek. Sajnálom őket.
Az, hogy Te néha lányba , néha fiúba szeretsz, majd a fiúkhoz húzol. még nem jelenti, hogy nem szereted a lányokat, csak vagy megtartoztatod magad, vagy nincs partnered. A válaszom az, hogy Leszbikus vagy a javából.
ne akard besorolni magad ilyen skatulyákba.
ha jól esik lányokkal is szeretkezni, akkor ne fogd vissza magad. mit nem adnék érte, ha a barátnőm is bi lenne ?!!!
naygon köszönöm a válaszokat! :)
12-es:Neked is köszönöm! :) amint írtam nekem azért is nehéz,mert a környzetem extrán konzervítív.azzal meg h lszbi vagyok a javából kicsit megijesztettél...:( ezt mire alapozod,h leszbi és nem bi?
13-as:igen volt intimebb kapcs.om lánnyal,de csak nagyon kis dolgok voltak,de volt amit nagyon élveztem.
köszönöm szépen a bíztatást! :)
Ez csak az én külön véleményem! Szerintem nem létezik a BI fogalom. Ezt csak azok találták ki, akik a saját nemükhöz vonzódnak és ezáltal tompítani lehet az élét a melegségüknek, vagy a leszbikusságuknak. Nincs bajom velük, mert nem ítélem el őket. A saját elhatározásukból, és a sorsuk hozta, hogy ilyenek legyenek. Az, hogy a másik nemmel is simán szexkapcsolatot tudnak létesíteni, az számukra csak egy adottság. De amint házasságban élnek, és a környezetük, mint amint nálad is elég konzervatív, rögtön hazugságba kényszeríti őket. Erre értettem, hogy sajnállak. Mihelyt kilép az anonimitásból nem kell hazudni senkinek, főleg a házastársának. Mert azt mindenki értheti, hogy előtte is titkolni kell. Ha nem teszi, akkor
Fennállaz a veszély, hogy nagy valószínűség szerint szakít veled a párod. Ha ezt el akarod kerülni, hazudnod kell egy életen át annak, akivel éled az életedet.
Egymás után buknak le házas, családos emberek, akik a saját nemükhöz vonzódnak, csak titokban tartották. Képzeld el a feleség, vagy a férj megdöbbenését.
Csak erre gondoltam, és nem ítélkeztem.
Nem lehet,hogy tényleg csak azt szeretnéd,hogy szeressen valaki, és ezt egy lánytól jobban érzed..mármint a lányok többször,jobban kifejezik a szeretetüket általában..érzékenyebbek..
persze,ha szexuálisan is vonzódsz hozzá,akkor gondolom bi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!