Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak valakinek olyan vágyai, hogy szexuálisan megalázzák, brutálisan bánjanak vele?
Figyelt kérdés
Én biszex vagyok,még nem próbáltam,de nagyon érdekel a téma.Vannak olyan szadista pasik,akik szeretnének ilyet csinálni?22/f2013. febr. 6. 02:09
1/19 anonim válasza:
Kiverem a fogaidat és utána tövig nyomjam a farkamat a torkodban? Erre gondolsz? Azt hiszem inkább kihagynám köszi azért a lehetőséget... *hányás*
2/19 anonim válasza:
Fordulja az állami pszichiátriához hátha ott tudnak segíteni neked.......
3/19 anonim válasza:
Miért kell lenézni ezért? Sok fiúnak vannak ilyen vágyai. Ez jó esetben csak "játék", megértő partnerrel, ami után felöltöznek és emberileg képesek becsülni egymást.
4/19 anonim válasza:
Emiatt ne érezd rosszul magad! Milyen dolgok izgatnak? (Akár videó is jöhet)
5/19 A kérdező kommentje:
brutaltops.com
2013. febr. 6. 02:30
6/19 anonim válasza:
Ez mégcsak nem is olyan vészes, ne aggódj. :)
7/19 A kérdező kommentje:
Durvább?pl?nem vok túl otthon a témában,de ezekbe eléggé bele tudom élni magam...;p
2013. febr. 6. 02:59
8/19 anonim válasza:
Én dom vagyok.
Elég sokszor csinálok ilyeneket.
9/19 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne kérdező! :)
30F
10/19 anonim válasza:
Én is dom vagyok, bár nő. Ő meg férfit akar. Bár nekem annyira nem lényeg, mert így is "túljelentkezés" van. Viszont szívesen beszélgetek a témáról. :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!