Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ezt így bevállalnátok?
Csupán kíváncsiságból kérdezem!
Ha egy srác,kivel randiztok,bevallaná,hogy biszexuális,sok pasival volt dolga,és ő volt a passzív,tehát őt dugták,akkor
mehetne tovább a randi,mintha misem történt volna,vagy nem szeretnétek az illetővel tovább ismerkedni?
Esetleg félnétek hogy elkaptok valamit,vagy bátran belevágnátok?
Csak mert azt hallom,hogy a biszex pasik nagyon menők a lányok szemében.
Ez mennyire igaz?
Dehogy menők, isten óvjon tőlük!
Félreértés ne essék, nekem semmi bajom sem a biszexuálisokkal, sem a homoszexuálisokkal, de én heteroszexuális nőként csak heteroszexuálisan férfiakkal tudok kapcsolatot elképzelni.
Képtelen lennék férfinek tekinteni valakit onnantól kezdve, hogy ez kiderül.
Nem tehetek róla, de ahogy vizuálisan elképzelem magam elé a dolgot, hát, ne csodálkozzon senki, ha ettől a nők nem nedvesednek.
"Csak mert azt hallom,hogy a biszex pasik nagyon menők a lányok szemében."
Ezt hol halottad?
Szerintem aki mondta,vagy meleg,vagy biszex volt!
Egy normális lány a heteró pasikra bukik!
Szerintem semmivel sem menőbbek mint a hetero férfiak,. sőt..
Én nem vállalnám be így sem.
Ne haragudj, de te hány éves vagy? Mert szerintem nagyon fiatal, ha olyan körökben mozogsz, ahol ez esetleg menő lehet....
Egy nőnek igazi ízig-vérig férfi kell, aki keményen megmutatja a nőnek mi is az a szex, nem olyan "férfi", akit ki tudja hány pasi hágott már fenékbe.....
Utolsó!
Nem mozgok olyan körökben,itt a gyakorin olvastam,hogy egy ember azt állította,hogy a biszex pasik menők,és ellenállhatatlanok sok lány számára......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!