Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi van velem? Ha egy ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Ha egy ideig nem szeretkezem senkivel akkor a pasikat is kívánom de nagyon, ha meg "kielégülök akkor már nem is kell pasi, biszex vagyok, vagy mi? Más is van így? F.

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 19:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

mi a baj a háziállattal ?

nyugi nem dugok meg mindent ami mozog :)

2013. jan. 26. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Arra céloztak, hogy biztos azt is megdugnád. :)

Egyébként igen, túlfűtöttség.

Bár én most azon filózom, hogy a bi fiúk túlfűtöttek-e, vagy a túlfűtöttekből lesznek bi fiúk?

Jó kérdés! Mellesleg az is igaz, hogy gyakran "szükségből" lesz biszex valaki, ha nem kap csajt.

Hisz fiút könnyebben kap.

De olyat is nagyon sokat tudok, akivel szinte bármely lány lefekszik, mégis bi, szereti a fiúkat is.

Vagy ő már megunta a nőket?

Ez sem igaz, mert épp úgy imádja őket, mint a srácokat.

2013. jan. 26. 20:37
 13/17 A kérdező kommentje:

értem a célzást :) de maradok az embereknél :) :)

én elfogadttam hogy bi vagyok de nem ugy lettem az hanem mindig is az voltam az más hogy mi az amit meg is teszek,

ne hidd hogy egyszerübb pasit találni mert nem ,nekem nem ,

normális partnert találni az már ajándék :)

nem tudom miért egyszerüen kell , csak én vagyok így?

2013. jan. 26. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak magyarázatot próbáltam találni, nem tudom, mert nem vagyok bi. Az is lehet, amit te írsz: hogy valaki egyszerűen csak ilyen. Nincs nála kizárólagosság, alapból bejön neki mind a két nem.
2013. jan. 26. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó hozzáállás. Hány éves vagy?
2013. jan. 27. 16:52
 16/17 A kérdező kommentje:
komoly, rendes srác vagyok ... ,évek :)
2013. jan. 28. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
:-)))
2013. jan. 31. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!