Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bi vagyok? Na és ha kipróbálom megbánom?
Azt nem tudom megmondani, meg fogod-e bánni. Az sokmindentől függ, nem utolsó sorban a partnertől. Az, hogy elélvezés után elmegy a kedved a dologtól, valszeg annak a következménye, hogy még mindig erősen él benned a kulturális tabu, a beléd nevelt homofóbia.
De sztem hosszú távon azt bánnád meg a legjobban, ha nem próbálnád ki, amíg még fiatal vagy - később sokkal kevesebb lehetőséged lesz ilyesmire.
szerintem bi lehetsz valószínűleg
ez a megbánás dolog sokszor a melegeknél is így van még az önelfogadási szakasz előtt, de miután megtanulja elfogadni magát olyannak, amilyen, már nem érez utána lelkifurdalást, rossz érzést. Szerintem biszexeknél is ugyan így lehet, és szerintem nálad is ez a helyzet. Az önelfogadásban pedig nem árt, ha az embernek vannak barátai, akik így is szeretik, nem csak a homofób szöveget hallja, mert úgy tényleg elég nehéz
1) fogadd el magad
2) Vállald fel a számodra fontos emberek előtt :) ha ez sem megy akkor szerezz meleg barátokat akik elfogadnak ilyennek :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!