Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Titeket szexuálisan se vonz egyáltalán egy pasi?
"kérdeztelek?" Igen kérdezted.
A kérdésre a válasz: Nem vagy leszbikus, mert ha az lennél, akkor csak lányokkal lennél együtt.
A leszbikusság jellemzője, hogy az ellentétes nem nem érdekli. Nagyjából a hetero ellentéte.
Engem nem érdekelnek a nők, undorodom egy nő szexuális érintésétől, rosszul vagyok a gondolattól is. Én hetero vagyok.
Oszd magadra :)
Nem. Egyáltalán. Nichts.
Legfeljebb egy hangyányit, hogy Kinsey bácsinak is igaza legyen.:) Ő úgy gondolta, hogy a szexualitás sokkal bonyolultabb, minthogy hetero-, homo- és biszexuális skatulyákba lehessen pakolászni az embereket. (A tri-, pán- és egyébszexuálisokkal nem foglalkozott.) Szóval elképzelt egy skálát, ami a teljesen heterótól terjed a teljesen melegig, az emberek szerinte e kettő között helyezkednek valahol. Gondolom te éppen a biszexuális és a leszbikus tartomány határán lehetsz.
Van egy másik megfogalmazás is, ami az -erotikus utótagot használja, és a kizárólag testi jellegű vonzódásra vonatkozik. Tehát ha egy nő csak férfiakba tud érzelmes kapcsolatot kialakítani, de vonzza a női test látványa, és örömét leli a nőkkel való testiségben, az a nő homoerotikus heteroszexuális. Ennek az ellenkezője is létezik, lehet heteroerotikus homoszexuális is. Feltételezem, veled is ilyesmi a helyzet: a nőkhöz vonzódsz romantikusan, de a férfiakhoz bizonyos mértékben testileg. Az ilyen emberek általában biszexuálisként definiálják magukat, választás hkérdése, hogy eh
Nem. Egyáltalán. Nichts.
Legfeljebb egy hangyányit, hogy Kinsey bácsinak is igaza legyen.:) Ő úgy gondolta, hogy a szexualitás sokkal bonyolultabb, minthogy hetero-, homo- és biszexuális skatulyákba lehessen pakolászni az embereket. (A tri-, pán- és egyébszexuálisokkal nem foglalkozott.) Szóval elképzelt egy skálát, ami a teljesen heterótól terjed a teljesen melegig, az emberek szerinte e kettő között helyezkednek valahol. Gondolom te éppen a biszexuális és a leszbikus tartomány határán lehetsz.
Van egy másik megfogalmazás is, ami az -erotikus utótagot használja, és a kizárólag testi jellegű vonzódásra vonatkozik. Tehát ha egy nő csak férfiakba tud érzelmes kapcsolatot kialakítani, de vonzza a női test látványa, és örömét leli a nőkkel való testiségben, az a nő homoerotikus heteroszexuális. Ennek az ellenkezője is létezik, lehet heteroerotikus homoszexuális is. Feltételezem, veled is ilyesmi a helyzet: a nőkhöz vonzódsz romantikusan, de a férfiakhoz bizonyos mértékben testileg. Az ilyen emberek általában biszexuálisként definiálják magukat, választás kérdése, hogy ehhez vagy a pontosabb megnevezéshez ragaszkodsz-e, esetleg előbbit az utóbbi részhalmazának tekinted-e.
Én leszbikus vagyok, és engem egyáltalán nem izgat fel például.
Vannak viszont hasonló helyzetben levő biszex ismerőseim....járni csak lánnyal tudnának, és a szexet is jobban élvezik csajokkal, de szexuálisan a pasik is vonzzák őket, de érzelmileg nem, úgy csak lányok.
Szerintem biszex vagy.
18/L
Én is leszbikus vagyok és engem sem izgatnak fel egyáltalán a pasik. Ha izgatnának ők is, akkor már bi lennék.
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!