Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A yaoitól márpedig lehet biszex valakiből! Tehát a szexualitás mégis csak változtatható?
én most 18 vagyok. 15 éves koromig lányokkal randiztam CSAK, meg sem fordult a fejemben a fiús dolog. aztán egyszer amikor néztem lolikont, rátaláltam a shotára, és azt néztem mert nagyon megtetszett, majd szép lassan yaoisodtam, felnőtt verzióra kapcsoltam, ahol még mindig lányos ukék voltak, most pedig randizom egy nagyon aranyos fiúval (16). ő is szereti a yaoi-t és romantokus alkat mint én, de egyébként nem b u z i s, mert attól mind a ketten hányunk.
Tehát a yaoi tól lehet biszexé válni ezek szerint. szal akkor a szexualitás mégis csak változtatható? és sztetek mi a véleményetek erről?
18f
Én először vigyorogva végigolvastam a kérdést, aztán szörnyülködtem, hogy mennyien komolyan veszik ezt a nyilván a kérdező által kitalált szavakkal teli ironikus szöveget.
Aztán csak rákerestem a Google-n, én rájöttem, hogy tévedtem.
Egyébként biszexé válni nem tudsz, legfeljebb rájöhetsz, hogy az vagy.
40F
Reméltem, hogy a negyedik oldal végére lesz valaki, aki elmagyarázza, hogy az uke nem a nőt jelenti a kapcsolatban.
"Uke: A japán Ukeru igéből ered, melynek jelentése befogadás. A homoszexuális párkapcsolatokban a passzív felet jelöli. A tipikus uke karaktere alacsony, félős, pirulós, gyakran tapasztalattal nem rendelkező fiú/férfi. Általában előbb is esik szerelembe, illetve kezd el vágyakozni az aktív fél, a seme iránt".
Hadd mondjam meg akkor én a frankót:
A homosexualitásra való hajlam ugyan olyan, mint pl. a cukorbetegségre való hajlam (ne értsétek félre). Szóval leélheted az egész életed úgy, hogy nem leszel cukorbeteg, de bizony ha zabálod a sok csokit akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy cukorbeteg leszel.
Leélheted homosexuális hajlammal úgy az életed, hogy hetero vagy.
Akárki akármit mond, ezt nagyon nagyon befolyásolja a környezet, genetikusan csak a hajlamot tudod örökölni, ami persze nem tagadom h fontos szerepet játszik a dologban, hiszen akiben nincs hajlam, nem lesz homokos. Ilyen egyszerű.
De gondolj bele: ha a homosexuálisok szülei homók lennének, nem lennének homosexuálisok. . .
Szerintem kisebb-nagyobb hajlam mindenkiben van homoszexualitásra, csak ezt a zsidó-keresztény-iszlám társadalmakban már gyerekkortól fogva elnyomják. Vannak, akiknél ez az elnyomás pont fordítva sül el, azok lesznek a melegek, akik azt mondják, hogy már gyerekkoruktól kezdve mások voltak, és pont ez fog visszafordíthatatlanul rögződni. De mások is fellazíthatják ezeket a gátakat, mert a melegektől való undor mesterségesen van belenevelve az emberbe.
Szóval igen, változhat, és befolyásolható a szexuális orientáció (ami nem egyenlő a nemi identitással, ne keverjük már folyton), de ha ezt kimondjuk, akkor jönnek a szektás erkölcscsőszök, és kényszerterápiára akarják küldeni azokat, akikben felszínre jönnek a természetes biszexuális vágyak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!