Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet találni egy normális srácot se, akinek van bi hajlama?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 15:56
11/16 anonim válasza:
Mondtam én ilyet? Amúgy nem tudom bekategorizálni őket, számomra nem férfiak az tuti. Nők sem, de kövezzetek meg az én kicsi lelkivilágomba nem fér belel olyan pasi aki az akarja hogy seggbe tolják. Emberileg lehetnek jobbak mint én ügyesebbek okosabbbak... de engem a puszta tény undorít sose kezdenék bi sráccal.
12/16 anonim válasza:
És ha a srác nem az, akit seggbetolnak, hanem ő tol seggbe? :"""D Vágod.
13/16 anonim válasza:
nem vágom, nálam nincs különbség köztük
14/16 A kérdező kommentje:
IQ light
2013. márc. 7. 12:05
15/16 anonim válasza:
Gusztus dolga, szerintem te vagy az. Szép dolog a szólásszabadság de hogy én lennék a hülye azért mert normális a szexuális beállítottságom az kicsit meredek.
16/16 anonim válasza:
jó csak mondjuk illene tisztában lenni a dolgokkal mielőtt dumálsz. Amúgy, nemtudom, én nem érzem magam kevésbé férfinak attól h néha fiút dugok.. én is tapasztaltam már, hogy a csajok míg nem tudják h bi vagyok addig hú de férfiasnak tartanak, aztán ha megtudják már csak egy nyálas k*csögnek már elnézést a kifejezésért, és max a "meleg barátjuk" lehetek. Nem azért mert úgy öltözködöm, viselkedem, hanem azért mert ezek a sztereotípiák. Nem vagyok semmivel se "lányosabb" azért mer fiúkra is feláll.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!