Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek volt ilyen? (leszbi téma, többi lent)
Figyelt kérdés
Hogy egy időbe csak lányok érdekeltek, egy fiúba se tudtatok bele szeretnii (én 18 vagyok és már 2 éve legalább ez van..) aztán volt olyan akiinél utána elmúlt ez az érzés? előtte mondjuk azt hitte leszbikus de aztán később változtak a dolgok.. mert nem hinném hogy ez valami fellángolás lenne... mert akkor elég hosszú:DD.. csak félek attól hogy leszbikus vagyok..:/2012. nov. 26. 13:00
11/15 anonim válasza:
Nem tudom ti, g vagytok vele, de számomra olyan nehéz/furcsa elképzelni, h 2 öreg bácsi/nő öregszik meg egymás mellett, s kezenfogva maszkalnak. Az agyam szinte sikoltozik. Fiataloban még eltudom képzelni.
12/15 A kérdező kommentje:
hát igaz azzal nem sokat érek hogy félek ettől mert ha azvagyok úgyis hiába csinálok akármiit csak azért csak szeretném tudnii mivan. meg hát könnyebb lenne az élet ha inkább csak biszex lennék... így nehéz lesz valakit találni mert nem tudom hogy ha tetszik valaki el merjem-e mondani neki, lehet hogy hetero és akkor kitudja hogy reagál majd.. max leszbikus szórakozó helyeken nem kell ettől félni hogy pl oda merj-e menni a másikhoz..
2012. nov. 27. 13:41
13/15 anonim válasza:
És ha az vagy? Nem dől össze a világ...:) Ha akarsz beszélgetni erről, írhatsz nyugodtan.
Amúgy Zsazsa, szerintem is leszbikus vagy a válaszaidból ítélve.:)
14/15 anonim válasza:
Az élet könnyebb lenne igen. Azt hogy miért alakult így velem is, hogy leszbikus vagyok, én sem értem... Egyet tudok, egy nő mellett teljesnek érezhetem magam, és boldog lehetek. Te is ezt tartsd szem előtt, ne azt hogy mások majd hogy néznek rád, vagy épp mit fognak szólni hozzá... Az ismerkedéshez pedig bátornak kell lenni, ha megtetszik valaki menj oda hozzá, és ha hetero akkor sem vesztettél semmit, keresel tovább :) Idővel majd levetkőzöd a gátlásaid is,de ha nem is próbálkozol, magadtól veszed el a lehetőséget.
15/15 anonim válasza:
Én is kb így vagyok. 17 éves vagyok, és már egy jó ideje úgy érzem, hogy nem vonzanak a pasik egyáltalán... Előtte még azt hittem, hogy egyszer majd férjem lesz meg ilyenek, de most már ez teljesen megváltozott. Én elfogadom magamat, és el tudnám képzelni, hogy egy másik nővel éljem le az életem. :)
Egyébként szerintem a leszbiknek a neten ismerkedés egy kicsit könnyebb annyiból, hogy így véletlenül sem szeretsz bele olyanba, aki hetero. Mondjuk a net egy picit veszélyes lehet, de én például itt gyk-n is szoktam ismerkedni. Igaz még nem találtam senkit, akivel összeillenénk... :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!