Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudom mik ezek bennem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mik ezek bennem. Biszex lennék?

Figyelt kérdés

Nagyon megkedveltem egy lányt, gyönyörűnek találom, és úgy érzem, hogy ez már több mint csodálat. Néha már szexuális vágyakat gerjeszt bennem, zavarban vagyok mellette.

(Bejönnek a fiúk)

Mindig azon gondolkodom, ha ez tényleg azt jelenti, hogy bi lennék, mások mit szólnának? Ha lehetőségem adódna lánnyal kipróbálni, nem utasítanám el. Bár félnék. Ez most mégis mi?

(Kort írjatok a válaszhoz ha kérhetem, valamint a negatív megjegyzésekre nem fogok reagálni, ezt most közlöm előre. Sok helyen olvastam ilyen jellegű megjegyzéseket, engem ez nem tud felbosszantani. Főleg így névtelenül = ) ) 21/L

2012. nov. 10. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez még nem biszexualitás szerintem. Csak kíváncsiság.

Nem undorodnál el, ha neked kellene megérintened egy nőt? Mert addig mindenkinek nagy a szája, ameddig csak arra gondol, hogy őt érintik meg, de ha fordítva, akkor általában el szokott kezdődni a gyomorforgás :)

2012. nov. 10. 17:31
 2/10 A kérdező kommentje:
nem undorodnék, hiszem ő is nő, ahogy én.
2012. nov. 10. 17:32
 3/10 A kérdező kommentje:
hiszen*
2012. nov. 10. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
próbáld ki. de ne nagyon híreszteld senkinek ,hasznod nem származik belőle ,károd viszont igen. engem nagyon felizgat hogy biszex egy lány. nekem tetszik és szerintem bi lány nem olyan gáz mint a bi férfi. próbáld ki
2012. nov. 10. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
28f vagyok
2012. nov. 10. 17:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még várok válaszokat továbbra is!
2012. nov. 10. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is ez a dilemmám.Viszont én voltam már nővel (3-as),de akkor próbáltam vele olyan keveset foglalkozni, amennyire csak lehetett.Ez kb 3 éve volt.Hozzá kell tennem, az nő egyáltalán nem tetszett.

Újabban elkezdtem nézni a lányokat is.Néha belekeverednek a szexuális fantáziámba.Viszont nem tudom, hogy a valóságban megtenném-e.

Azt hiszem szeretném kipróbálni, mert a vonzódás majdnem annyira erős, mint a férfiaknál.( persze félek)

Ettől még nem hiszem, hogy bisex vagyok.Akkor lennék az ha rendszeresen csinálnám és élvezném is.

2012. nov. 11. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és 23/L
2012. nov. 11. 20:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
2012. nov. 12. 16:00
 10/10 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én annyit kérdeznék, hogy a kérdésed feltevése óta esetleg közelebb kerültél lányhoz?

2013. jan. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!