Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok! Hogy lehet felmérni a helyzetet, hogy ki 'más'?
Én annyira nem értek hozzá :\ Fiúknál valahogy könnyebb megállapítani, ha úgymond "nőiesebben" viselkednek.. persze itt is van kivétel. Na de a lányoknál (számomra) lehetetlen eldönteni h most azért néz, mert egyszerűen csak végigmér, mint valami riválist, vagy mert esetleg bejövök neki..
Tippek, vagy bármi használható ötlet?
Előre is köszönöm a normális válaszokat :)
elsőnek igaza van, fiús csajok.
ezért van nehéz dolgom, mert nekem meg pont hogy a nagyon nőies, kis cicás lányok jönnek be.
# 2:
nem vagy egyedül...
kérdező:
angyalkak pont hu-t nézted már?
Értem:) Hát én a nőiesebb csapatot erősítem, szóval inkább a fiúsabb lányok jönnek be, de eddig csak bénáztam inkább... :\
Egyébként kedves utolsó, nem néztem még :)
Már sokan tették fel ezt a kérdést, itt elég jól kifejtem a dolgokat:) :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én is képtelen vagyok észrevenni a leszbi/bi csajokat körülöttem. Pedig sokan mondják hogy erre a leszbik ráéreznek... Hát nekem nem sikerül :(
Egyébként egyáltalán nem igaz, hogy az összes leszbi fiús, ez csak egy általánosítás. Rólam például senki nem mondaná meg, hogy a lanyokhoz vonzódom, (mármint külsőre..a viselkedésem lehet elárulja:) mert lányosan öltözködöm. Szóval ez csak egy buta általánosítás...19L
Én sem tudom megállapítani,hogy ki 'más'...sajnos.
És az valóban nem igaz,hogy a leszbikusok fiús lányok,nem egyet láttam már,aki tökre csajos és mégis...
A barátnőm pl megtudja állapítani a gesztusokból :)
20/L (bi)
Na ez jó kérdés... én sem tudom megállapítani, néha szemeznék egy lánnyal és rájövök, hogy biztosan hülyének nézne, vagy "riválisnak"... :(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!