Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/Meleg srácok! Szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/Meleg srácok! Szexelnétek egy olyan sráccal aki csak arra vágyik, hogy pl naponta kielégítsék?

Figyelt kérdés
Tehát h dughasson vagy orálisan kielégíthessék. Mivel eddig azt mondta mindenki, hogy ez önzőség. Szerintem meg igen is vannak akiknek ez oké lehet, csak még nem találtam meg:(

2012. okt. 23. 09:48
1 2
 11/13 kovpet ***** válasza:
Á, simán van, akinek ez jön be. :)
2012. okt. 24. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi szexnek nem vagyok a híve, párkapcsolatban pedig ez tényleg önzőségnek számít és alapból nem választanék ilyen embert páromnak.

Úgyhogy részemről tuti nem mennék bele, hogy mindig csak én adjak és ne kapjak semmit. Nem vagyok karitatív szervezet..

22F meleg

2012. okt. 24. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és szerintem a passzív srácok többsége is ezt mondaná. Számomra ez a legizgatóbb, ha egy srác farkát szophatom, vagy épp engem dug. Egyrészt, mert érzem, hogy neki is jó, másrészt meg nekem fizikailag is jó, soha nem szokott úgy állni a farkam, mint szopásnál, ha én szopok vagy pláne dugásnál, ha engem dugnak. Ilyenkor én szoktam magammal foglalkozni, és általában egyszerre megyünk el. :) Bár gyakran előfordul, hogy közben már nincs mit tenni, és előbb elmegyek, de akkor meg a másodikat időzítem úgy! :)

23/F

2012. okt. 25. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!