Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és homo fiuk nektek mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és homo fiuk nektek mik a kedvenc pózaitok és számotokra menyire ijesztő egy 24 cm hosszú és közepesen vastag pénisz?

Figyelt kérdés

Sok férfival voltam már de ők mind azt mondták hogy nem ijesztő nekik de kíváncsi vagyok szerintetek ijesztő-e.

Ja és semmiféle beszólásra nem vagyok kíváncsi!!!!

2012. okt. 23. 03:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a méret témát valahol az eljén le tisztázzuk.és miven neten keresek srácokat a 3.-4.levél táján ez már kiderül.
2012. okt. 26. 19:04
 22/30 anonim ***** válasza:
29%

"Ja és igen észrevettem hogy a lányok csak kipróbálnák egy alkalomra ezért is nincs komoly kapcsolatom de már úgy vagyok vele hogy nem érdekel ráérek még egy darabig addig meg annyit fogok kurni amennyit csak tudok."

Egyetértek. Ha ők így gondolkodnak, akkor használd ki nyugodtan! És ha tudod, hogy csak egy alkalomról van szó, akkor nem kell nagyon vissza se fognod magad. Adjál nekik keményen, hadd érezzék azt a nagy farkat! ;)

2012. okt. 26. 22:53
 23/30 anonim ***** válasza:
92%
Na ha én így lennék vele, hogy úgyis csak egy alkalom-adok nekik keményen, hát nem sok maradna a velem lévő fiúkból. :/
2012. okt. 26. 23:02
 24/30 A kérdező kommentje:

Azért durva nem akarok lenni meg általában a nők nem is engedik hogy én irányítsak inkább beleülnek vagy nyereg pózban csináljuk de ha esetleg engedik akkor sem szoktam nagyon durva lenni csak ha kimondottan kérik.

Mondjuk van olyan is hogy visszatérnek a csajok aminek én nagyon is örülök.

2012. okt. 27. 06:43
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

23-as:

Miért, neked is ekkora? :P

2012. okt. 27. 09:42
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Semekkora, én nő vagyok.
2012. okt. 27. 09:42
 27/30 anonim ***** válasza:
91%
..ha egy ilyenbe beleülhetnék................!
2015. aug. 18. 10:19
 28/30 anonim ***** válasza:
91%
bocs: "rá "......
2015. aug. 18. 10:21
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
Még nem voltam ilyen méretű pasival, de ha szeretnénk egymást, biztos hogy gyengédséggelel tudnék annyira lazulni, hogy tövig magamba ne fogadjam, és úgy is élvezzen belém.
2017. márc. 5. 07:15
 30/30 anonim ***** válasza:
91%
Ja és a kutya, illetve szemből a lábak a pasim vállán, ilyenkor szex közben átfonom a lábaimmal a derekát... 45/ P
2017. márc. 5. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!