Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és homo fiuk nektek mik a kedvenc pózaitok és számotokra menyire ijesztő egy 24 cm hosszú és közepesen vastag pénisz?
Sok férfival voltam már de ők mind azt mondták hogy nem ijesztő nekik de kíváncsi vagyok szerintetek ijesztő-e.
Ja és semmiféle beszólásra nem vagyok kíváncsi!!!!
"Ja és igen észrevettem hogy a lányok csak kipróbálnák egy alkalomra ezért is nincs komoly kapcsolatom de már úgy vagyok vele hogy nem érdekel ráérek még egy darabig addig meg annyit fogok kurni amennyit csak tudok."
Egyetértek. Ha ők így gondolkodnak, akkor használd ki nyugodtan! És ha tudod, hogy csak egy alkalomról van szó, akkor nem kell nagyon vissza se fognod magad. Adjál nekik keményen, hadd érezzék azt a nagy farkat! ;)
Azért durva nem akarok lenni meg általában a nők nem is engedik hogy én irányítsak inkább beleülnek vagy nyereg pózban csináljuk de ha esetleg engedik akkor sem szoktam nagyon durva lenni csak ha kimondottan kérik.
Mondjuk van olyan is hogy visszatérnek a csajok aminek én nagyon is örülök.
23-as:
Miért, neked is ekkora? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!