Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan ember, aki homoszexuálisnak gondolta magát, de később rájött, hogy a nőkhöz is vonzódik, vagy a nőket jobban bírja?
össze nem jönnék vele ..
mert majd 1 hónap múlva eltalálja hogy mégse a nőkhöz vonzódik..
de el nem ítélem..
Lány vagyok. Nagyon sokáig egyáltalán nem akartam kapcsolatot senkivel, ez egyfajta lázadás volt a kortársaimmal szemben, akik minden héten más fiúval/lánnyal voltak együtt. Végül összejöttem egy barátnőmmel. Bő egy év után, mikor vége lett, találtam egy másik lányt is. Úgy gondoltam, hogy engem sosem fognak érdekelni a fiúk, mert nem találtam egy értelmes, figyelemre méltó egyedet sem...
Közeledett a 18. szülinapom, amikor megismertem egy nálam két évvel idősebb srácot. Nem tudom, hogy csinálta, de már az első pillanatban "behódoltam" neki. Nem tudtam, nem is akartam ellenkezni. Ő volt az első fiú, aki úgy igazán megmozgatta a fantáziámat, ő ébresztett rá, hogy nem leszbikus vagyok, csak válogatós :D
Én kb. 20 éves koromig telej mértékben azthittem hogy meleg vagyok, aztán elkeztem érdeklődni a nők iránt és most mintha már a nők jobban izgatnának engem mint a férfiak.
Azóta már voltam szerelmes is lányba, míg a fiuk csak a testűkkel izgattak fel.
23/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!