Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgulok egy-két dologtól, amitől nem kéne, szerintetek biszex lennék?
Először is bunkók kíméljenek, nem vagyok bepánikolva, csak elgondolkoztam.
Tehát: pl most nézegettem sztriptíztáncos videókat, hogy tanuljak belőle, és majd előadhassam a pasimnak, és közben felizgultam. De miért? Nem vagyok biszex, soha nem éreztem ezt magamban, hogy vonzódnék a nőkhöz.
Viszont utcán is néha végigmérek egy-egy jó nőt, kezdetben csak azért tettem, mert fel akartam mérni, hogy én hogy nézek ki hozzá képest, vagy csak a ruháját néztem meg, hogy milyen szépen fel van öltözve, és irígykedtem, hogy én nem tudok ilyen csinos lenni. De ez egy idő után meg berögzült, és most meg már állandóan nézem őket. Viszont ha meztelen nőt látok (filmben, vagy haveroknál poszter a falon vagy akármi), az már idegesít, arra elfordítom a fejem.
Nem lehet, hogy az azért alakult ki, mert volt egy pasim, aki külsőre nem nézett ki jól, és bűntudatom volt, ha más pasikat megnéztem, ezért inkább nem néztem meg senkit?
Annak a kapcsolatnak már vége, most egy helyes pasim van, és oda is vagyok érte.
Szerintem soha nem nyúlnék hozzá egyetlen egy nőhöz sem, de még részegen se meg fogadásból se.
De akkor mért nézegetem őket, és mért van hogy néha még fel is izgulok, ha olyat látok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!