Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony fiúk közt tényleg több meleg/bi van?
ez hülyeség !!!!!!!!!!!
engem is szólítottak már le melegek, de gondolom azért, mert nem nézték ki belőlem, hogy megverném őket, amiért alacsony vagyok és hetero.
Szóval a melegek csak álmodoznak ilyenekről.
Nos. A testmagasság nem egyetlen hormontól függ, amitől pedig a leginkább függ, az konkrétan nem nemi hormon. Vannak magas nők és alacsony férfiak. Ezt úgy képzeld el, hogy a testmagasság elsősorban az apuci és anyuci testmagasságától függ, azaz a génektől, valamint attól, hogy amikor gyerek voltál, mindig kaptál-e eleget enni. Ezen belül, tehát az átlagosan magas szülők jól táplált gyerekei között tényleg lehet valami összefüggés a nemi hormonok mennyisége és a homoszexualitás között, de ilyet sem olvastam még.
Viszont az elképzelhető, hogy egy alacsony, vézna fiút a környezete gyengének és lányosnak látott, emiatt ő maga is gyengének és lányosnak tartja magát, és később meleg lesz. Így tehát a testmagasság akkor is összefügghet a szexualitással, ha ez egyébként nem a hormonoktól függ. A magas, nagydarab fiúkat és lányokat is férfiasnak látják.
Nem. Steiner Kristóf 185 körül van, Demszky megvan 190 is. XD
Viccet félretéve, mivel a nők is azért alacsonyabbak, mert az ösztrogénszint (menstruáció) megemelkedése blokkolja a növekedési hormont, elképzelhető, hogy a femininebb férfiak között több a meleg/bi. De ehhez nem csak magasság, hanem keskeny váll, széles csípő, kis láb és átlagosnál szőrtelenebb test is társul, mivel ezek is a magasabb ösztrogénszint következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!