Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi a jó? Kipróbálta vki?
Figyelt kérdés
Láttam egy videót a neten ahol egy pasi ki van kötve és egy másik pl a farkát veri aztán abba hagyja és tök ki van a gyerek. Mitől van ki? Miért élvezetes? Eskü azon törtem a fejem kipróbálnám.2012. okt. 10. 11:01
1/10 anonim válasza:
És Bruce Willis hányszor mentette meg a világot? Esküszöm kipróbálom...
2/10 anonim válasza:
Próbáld ki nyugodtan!
Én már attól kilennék, ha egy másik pasi kezdené verni a farkam.
4/10 menta34 válasza:
A logikája, hogy elmenne, de nem hagyják... ettől van ki.
5/10 anonim válasza:
Az ilyet én is imádoooom.
H mitől van ki?xD Szted? Verik a farkát jó érzés aztán meg abbahagya és ugye attól még felizgulva marad és rossz neki h nem kényeztetik pedig áll a farka....és ez iylen perverz de jó.
pláne akkor a rossz(de mégis jó)amikor akkkor hagyják abba mikor épp elélveznél
te fiú vagy?meleg?
6/10 A kérdező kommentje:
Hmmmm! Akkor lehet ki kéne próbálni. Valaki benne lenne?
2012. okt. 11. 22:35
7/10 anonim válasza:
nem szeretem az erőszakot semmilyen formában!
Ezt sem.
Kérdésed nem egyértelmű!
Ki van ki?
Akinek a farkát verte?
Vagy aki a másikkal foglalkozott?
8/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Kipróbálhatjuk :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem épp az a lényeg, hogy az elején még azért van ki, mert egy másik pasi veri neki. Aztán ezt így megcsinálják rajta többször, és a sokadik leállás után már ő fog könyörögni a másik pasinak, hogy ne hagyja ott, élveztesse el. Pedig az elején még heterónak gondolta magát, a végére mégis totál kijönnek belőle a homokos hajlamok. :D
10/10 anonim válasza:
Najo, velem ki probalja ki, ha ki vagyok kotozve?
Vekony/izmos vagyok, 21 eves...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!