Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbikus csajok! Mikor voltatok először lánnyal? Milyen volt?
De milyen volt... úgy értem, bevallani magatoknak, hogy erre vágytok, aztán meg közeledni egy lányhoz... tudtátok, hogy ő is? Vagy beleszerettetek valakibe, s finoman közeldtetek, nem tudva, hogy egy életre megundorodik-e, mert ő nem bi, vagy boldogan belemegy egy kapcsolatba.
S titokban tartottátok / tartjátok-e, s meghalnátok, ha bárki megtudná? Vagy vállaljátok, nem nagy ügy...?
Első vagyok.
Nem kellett itt semmit sem bevallani, tényekkel szembenézni stb. Valahogy szinte mindig is éreztem, hogy a lányok is érdekelnek. :) Noha kifejezetten párkapcsolatba nem mennék bele, szerintem bőven elég egy nő egy kapcsolatba :') de az alkalmi, és nem-is-olyan-alkalmi összejövetelek mindig jók. Ő is tudja, hogy ez erről szól, nyilván ha kapcsolatot akarnék, egészen máshogy közelednék felé - így nincs félreértés, csak boldogság.
Messze vagy a boldogságtól nagyon...
A boldogság nem egy-egy jól elszórakozgatott éjszaka; majd rájössz idővel, ha közös gyermeket akartok életed szerelmével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!