Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Ti vertétek már más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti vertétek már más farkát? Engem izgat!

Figyelt kérdés
Régóta érdekel milyen lehet, de az is, hogy csak fekszem és vki veri nekem. Persze azért mindig normális megjelenésű fiatal fiúkkal képzelem el, hisz én is az vok. Azonban sose mertem még keresni rá senkit, meg nem is vágom hol találnék. Meg tartok tőle megbánnám.

2012. szept. 23. 17:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Más farkát kiverni eszembe sem jutott.

De olyan volt többször, hogy a barátom farkát bekaptam amikor kiverte és el akart sülni.

2012. szept. 24. 07:31
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Előző:ha egyszer bekaptad miért nem verted neki?

kérdező:Lehet biszex vagy. Próbáld ki. Az meg, hogy megbánod persze lehetséges. De jobb mintha elfojtanád magadban és sose tennéd meg.

De szerintem ne melegbárba menj. Ott mindenki szexet akar. Meg is erőszakolhatnak.

2012. szept. 25. 03:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

# 12/12

Tudom a nemi identitásomat:)

Van, hogy az első pillanattól kezdve kényeztetem amíg el nem olvad és van amikor csak a végén kapom be, ahogy a helyzet hozza.

De a lányokat is szeretem :)

2012. szept. 25. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat a téma, bár én biszexnek tartom magam! Kérdező, hol élsz, írj privit :)
2012. szept. 26. 02:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
engem is érdekel hogy milyen egy másik farkat kiverni, sz.tem nem gáz.
2012. szept. 26. 08:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez biszexualis hajlam benned, de fontos, hogy ne fojtsd el, mert akkor csak rosszabb lesz. Probald ki, szerintem ha felregisztralsz egy oldalra, talan sikerul is talalni valakit, aki segit! Ha meg megbannad, akkor meg nem vagy biszex, csak kivancsi voltal :)
2012. nov. 3. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem szólok hozzá érdemben, de erre rá kel kérdeznem.

"Ha csávó vagy..." - írta az egyik válaszoló.

MIRE SZÁMÍTOTT? XD

2012. nov. 22. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem verte már ki haverom tök jó volt
2016. jan. 24. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
koleszban rendszeresen csináltuk egymásnak
2016. ápr. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!