Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/Bi fiúk! Egy nagyon vékony bisex srácot el tudtok aktívként képzelni?
Figyelt kérdés
Csak mert akikkel chateltem azok mind azt írták nagyobb srácot keresnek. Jó lenne találni egy srácot akivel rendszeresen lehetne sexelni és aki megérti, hogy nem akarok lebukni.2012. szept. 20. 13:01
11/12 anonim válasza:
szerintem siman, ez nem a testalkattol fugg, hogy milyen szerep vonz. Ne gorcsolj ezen, ne is emlitsd meg chateleseid soran, hogy kicsit bizonytalan vagy emiatt, vedd termeszetesnek, Te ilyen vagy, es aktiv. Rengetegen vannak, akik egy ilyen sracot kepzelnek el maguk melle, csak meg kell oket talalni :) ugyhogy, no worries :)
12/12 anonim válasza:
Én 18 vagyok, és pontosan ilyen fiút képzelnék el magam mellé. Alap hogy legyen vékony, és helyes, és természetesen ő lehetne akár aktív is (uni vagyok, szóval mindegy. )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!