Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi, meleg fiuk! Miert csinalja ezt? Mit tehetnek, h ne legyen ilyen?
Figyelt kérdés
baratommal a nyaron jottem ossze, eddig minden siman ment, de mostanaba mintha zarkozottabb lett volna a sexben, latszott rajta h nem nagyon akarja az egeszet. Szal rakerdeztem, h miert ilyen mostanaba, es kb egy ora alatt sikerult kihuznom belole, h ot zavarja, h neki sokkal kisebb a farka mint nekem. Mondtam neki, h engem nem erdekel, hulyeseg ezen aggodnia, de semmi.. ES amugyse ertem h miert erdekli ez annyira, mivel o a passziv fel.. Mar elmondtam neki csomoszor, de tenyleg nemtudom h hogy reagaljak erre, mindig csak azt mondja, h ot ez zavarja, es biztos benne h engem is csak nem mondom neki.. De engem ez tenyleg nem erdekel, es nem tudom hogy gyozzem meg.. Vagjamle a farkam v mit akar?! Vagy lehet h mar nem akar velem lenni, es csak kifogasokat keres? :S2012. szept. 12. 18:04
11/16 anonim válasza:
Ez sztem hülyeség, én full passzív vok és egyáltalán nem érzem férfiatlanabbnak magam, meg amúgy is ez miért hónapokkal később jött volna elő benne? Meg ha egy passzív ki akarja próbálni az aktív szerepet, sztetek elkezd ódzkodni a szextől? XD Én tuti nem ezt csinálnám.
Sztem más van a háttérben, nem mondom h megcsalt vagy találkozgat valakivel, de amikor én már nem kívántam a szexet vkivel akivel együtt voltam, az mindig azért volt mert volt más a láthatáron aki nagyon megfogott és megtetszett :/
12/16 A kérdező kommentje:
remelem nincs igazad utolso :( ma este atjon.. Szerintem rakerdezek h van e valakie.. De bzmg legalabb mondana el.. En is megcsalhattam volna nem is egyszer, mivel h en bi vagyok, es hat szeretnek a lanyok.. Megcsalhattam volna egy csajjal aki 2evig tetszett, es azota bszki csak meg szebb lett, de nem.. Nem ertem mi a baj velem.. Najo mind1 leet h nem is csalt meg, csak vmi baja van v nemtom.. De rakerdezek es kiderul..
2012. szept. 13. 16:57
13/16 anonim válasza:
az én exem is volt hogy fogott erre dolgokat, de neki tényleg kisebb volt, vagyis kisebb is volt neki meg nem is szeretett. Aztán 3 hónap után szakítottunk. Azóta is legjobb barátok vagyunk.
15/16 A kérdező kommentje:
sztem am nem kicsi, olyan 15-6cm lehet csak en vagyok nagy hozza kepest.. De am beszeltem vele, es nincs senkije, es nem is a merete a baj.. Azert ilyen mindig, mert szulei el akarnak valni.. Raadasul osszeveszett annyaval, es a fejehezvagta, h nemkivanatos gyerekkent szuletett.. Mondjuk igy mar ertheto h nem nagyon akarta elmondani.. Nagyon sajnalom szegenyt, most is egesz hetvegen nalunk lesz, remelem kicsit jobb kedve lesz :/
2012. szept. 14. 17:10
16/16 anonim válasza:
esetleg szeretgesd a farkát.attól,hogy te vagy az akitív még szophatsz (a fiúk is nyalnak hetero esetben) és mond neki,hogy te a picit szereted 3 hasonlók. csajoknál picicici esetben álltalában müxik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!