Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne kívánjam a barátaimat?
Sajnos biszex vagyok. És úgy érzem ezért fut zátonyra sok kapcsolatom az emberekkel, mert pl barátoknál is megnézem h azért normálisan nézzen ki(ne legyen se ronda, se kövér stb). DE NEM akarok tőlük szexet. De mégis vhogy emiatt olyan önbizalom hiányos vagyok. Néha eszembe jut h xy-nal milyen lehetne, vagy 2 fiú, 1 csaj felállásban egy bi gruppen, de ennyi. viszont ez pont elég ahhoz h bizonyos embereket távol tartsak magamtól, sokszor akaratlanul( nem akarok kínos szitut). Egyszerűen nem birok nyitni a barátaim felé(eleve mintha taszítanám őket vhogy. pedig nem tudják, h bi vagyok(nem látszik rajtam))
ha vki megértette h mit akarok mondani az pls segítsen h hogyan tudnám a dolgokat kontrollálni. és hogy ne legyek keseredve a szexuális irányultságom miatt? 17/F
Nem Te vagy a tapló, hanem az egyes.
Egy kicsit össze kellene szedned magad és a gondolataidat.
Próbálj tisztában lenni magaddal , és úgy írjál kérdést, mert elég nehezen lehet kihámozni hogy mit is akarsz.
először nekem se esett le mi bántxD de már érthetőbben magyaráztál.
de azt az egyet tisztázzuk ha jársz egy csajjal, nem k*rogathatsz egy pasit.
meg ha nem vagy olyan jóba egyik haveroddal se akk még ne próbálkozz be.keresgélj neten.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!