Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy hetero?
Figyelt kérdés
Tetszenek a japán/koreai lányok, de az európaiak nem, eddig csak fiúkba voltam szerelmes . Ezek szerint biszex lennék? :/ Jelenleg van barátom.
13/L voltam. A válaszokat köszi ^^
2012. szept. 5. 15:43
1/4 anonim válasza:
pff bakker 13 évesen van barátod,és ilyenekkel foglalkozol
hm
2/4 A kérdező kommentje:
Első barátom.. de nemmerem senkinek sem elmondani.:S
2012. szept. 5. 15:46
3/4 anonim válasza:
13 évesen szerintem még ráérsz ezzel foglalkozni. Még nincs kialakult nemi identitásod. Komolyan...annak idején mikor annyi voltam mint te, én pl állandóan kurta ruhás, meg ruhátlan csajokat rajzoltam. (egyszerűen szépnek találtam a női testet) És mégsem vagyok leszbi.
Ha 17 évesen a
4/4 anonim válasza:
bocs véletlen elküldtem.
Na szóval majd ha 17 évesen a csajokra indulsz majd be, akkor elgondolkodhatsz rajta, de feleslegesen ne skatulyázd be magad, egy olyan szerepbe amiről még fogalmad sem lehet. :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!