Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány biszex?!
Figyelt kérdés
Kb. naponta 5 olyan kérdés van hogy,"kipróbálnám/próbáltam lánnyal,de a fiúkat szeretem"..minden lány kezd biszex lenni?2012. aug. 16. 16:50
11/15 anonim válasza:
Ne általánosíts, nem minden lány az. Csak tudod, hajtja őket a kíváncsiság és ezért kipróbálnák. Ennyi az egész.
12/15 anonim válasza:
Manapság divat biszexnek lenni. Én még pénzért se nyalnék puncit! 27/N
13/15 anonim válasza:
Nem, csak a lányok alapvetően ilyen téren kíváncsibbak.
14/15 anonim válasza:
Nem, nem minden lány. Én pl. soha sem tudnék 'úgy' közeledni a saját nememhez. Még a gondolatába is beleborzadok. Pfúj.
Tiniknél divat manapság azzal hencegni, hogy ő 'bi', ilyen meg olyan meg amolyan beállítottságú, én így vettem észre. 15-16 évesek kérdéseiből még nem kell következtetéseket levonni. 21N
15/15 anonim válasza:
Hát, igazából minden lányban megvan a hajlam!" Bennem is, de nem vagyok biszex.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!