Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lenne ha kipróbálnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha kipróbálnám egyszer fiúval? 18f

Figyelt kérdés
Nem konkrétan szex hanem csak szopás.

2012. aug. 16. 12:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
oralis kozosules:)) szexnek csak azt nevezzuk, amikor a nemiszervek erintkeznek. ha valaki azt hiszi hogy a szaj az nemiszer, hat o tudja. szep napot:)
2012. aug. 18. 14:10
 22/30 kovpet ***** válasza:
100%

"szexnek csak azt nevezzuk, amikor a nemiszervek erintkeznek"

Mióta?

Clinton óta, mi? :)

2012. aug. 18. 20:56
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem térjünk vissza a kérdésre, mert nagyon fennakadtunk, az okoskodó tininél. A kérdésre: Nem történne semmi. Egyszer élünk, ki lehet próbálni. Van aki úgy dönt, hogy nem fogja, de attól te még dönthetsz úgy, hogy kipróbálod. Ettől nem vagy homokos, csak szimplán kíváncsi voltál, hogy milyen is az.:) Ha pedig nem akarod, hogy más megtudja, szimplán titokban tartod, és kész. Senki sem fog róla tudni, jó volt, szép volt (Vagy nem...), elmúlt.:) Ha kiakarod próbálni, én azt mondom nyugodtan.:))
2012. aug. 18. 21:04
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
En is kiprobalnam, de csupan kivancsisagbol augy nem erdekelnek a fiuk.
2012. aug. 23. 16:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
elozo vagyok...ha gondolod, beszelhetunk rolla. Hetero vagyok es csupan kivancsisagbol tennem meg, de kizarolag csak oralis semmi tobb!
2012. aug. 23. 17:48
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
vagy jó lessz vagy nem
2012. szept. 5. 12:43
 27/30 anonim válasza:
23%
Csak ne szaporodjatok! :D :D :D
2012. szept. 6. 11:18
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kíváncsiságból tennéd egyszer, akkor rajta! Ha pedig azért, hogy megtudd, hogy nem vagy-e meleg, akkor annak van más egyszerűbb módja is.Gondolatkísérlet:

Este az ágyban magad elé képzelsz egy meztelen lányt és egy fiút, aztán megkérdezed magadtól, hogy melyik maradjon veled éjszakára!Az ösztöneid nem fognak becsapni! Ha a fiúra vágysz jobban, akkor bizony homoszexuális vagy, ha a lányra, akkor pedig biztosan nem, csak a hormonjaid játszanak veled!

2012. szept. 24. 17:58
 29/30 anonim válasza:
65%

Nyugodtan próbáld ki.

Ne törődj a háborgókkal, mert azok többsége is ki szeretné próbálni.

Nem a nők találták ki a fétfiszépséget, hanem a többi férfiak. Hiába tetszel egy barátodnak, a nők valójában nem törődnek azzal, hogyan nézrl ki. Ez szinte egyáltalán nem érdeklik őket. Ahogy a sok-sok férfinak is elmegy a gusztusa a több kiló sminktől, szagától.

Ha homi vagy, fogadd el magad. Lassan, nagyon lassan a homi társadalom is majd befogad. Sok segítséget fogsz kapni tőlük, ami a karrieredet illeti.

Ne szégyeld!

2017. dec. 26. 22:08
 30/30 anonim válasza:
34%

Két férfi akkor élhet együtt "mint házaspár", ha elsősorban minden feltétel nélkül egymás legjobb barátai.

Két hetero férfi ugyan kényszerből tud együtt élni és később valüszínüleg barátok is lesznek, ha nem, pokol lesz az életük.

Szerintem, nő nélköl az élet egy sivatag

2017. dec. 26. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!